Motosiklet ile ilgili bildiğiniz kitaplar??

Evet sorum bu.:silent:
Motosikletle ilgili bildiğiniz kitaplar hangileri? Roman olursa daha iyi olur.. :cherry:
Benim bildiklerim.. :thumleft:
Motosiklete Dair (Honda)
Motosiklet Teorisi (Reşat "DD" Arbaş)

Sizin bunların dışında bildikleriniz varsa söyleyin.. Alıp okuyayım..

Adı geçen kitapları okudum ama aylık motor dergilerininde kitaplar kadar eğitici olduğunu düşünüyorum. Hemde bol resimli :)

Adı geçen kitapları okudum ama aylık motor dergilerininde kitaplar kadar eğitici olduğunu düşünüyorum. Hemde bol resimli :)

Yorumunuz için teşekkür ederim...
Eğitici değil de, daha çok içinde motosikletlilerin olduğu romanlar var mı?? :silent::silent::silent:

Romanı ne yapacaksın al TORQUE filmini sabah akşam seyret zehir gibi motorcu olursun...

Yorumunuz için teşekkür ederim...
Eğitici değil de, daha çok içinde motosikletlilerin olduğu romanlar var mı?? :silent::silent::silent:

insanın aklındaki neyse zikrindeki de o olurmuş. Sen bana contr tekniğini resimlerle adam gibi anlatan kitap söyle ben sana hediye edeyim. Ama ben sana bununla ilgili 20'ye yakın resim içeren derginin ismini ve sayısını veririm. Hadi bana eyvallah...:)

Forumda "akalteke" nickli üyeyi arattır. Açtığı topicleri oku.
Eksikliğini en çok hissettiğim üyelerin başında gelir. İçinde motosiklet olan öykü denemeleri yayınlardı ben çok beğenirdim eminim sende beğenirsin.

bence dergilerden faydalanabilirsimnnn..
internetten araştır birde daha çok şey bulursunn..

insanın aklındaki neyse zikrindeki de o olurmuş. Sen bana contr tekniğini resimlerle adam gibi anlatan kitap söyle ben sana hediye edeyim. Ama ben sana bununla ilgili 20'ye yakın resim içeren derginin ismini ve sayısını veririm. Hadi bana eyvallah...:)
Hımmm... Teşekkür ederim..:rendeer:
Forumda "akalteke" nickli üyeyi arattır. Açtığı topicleri oku.
Eksikliğini en çok hissettiğim üyelerin başında gelir. İçinde motosiklet olan öykü denemeleri yayınlardı ben çok beğenirdim eminim sende beğenirsin.
Amanınn.. Hemen okuyorum şimdi.. :cat: Teşekkürler.. :rendeer:
bence dergilerden faydalanabilirsimnnn..
internetten araştır birde daha çok şey bulursunn..
Evet durum dergileri gösteriyor.. :queen:

Mersin İl Temsilcisi
Akalteke nickli üye kendi isteği ile forumdan ayrılmış.. :pale:
Üstelik bizlere yazdığı hikayelerden miraslar bile bırakmamış. :pale:
Mesajlarıyla beraber gitmiş.. :salut:

üzüldüm yaa. ama o da benim gibiymiş, giderken ne varsa getirdiğiyle gitmiş. tıpkı rüzgar gibi...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar