Beyler sizin muhattab oldugunuz kişiler genelde karakolda calısan memurlar oluyor, onların suclu yakalanması vs. gibi olaylarla işi yok ve de cogu sürgün olarak karakola gittiginden size davranısları sık olmayabilir haklısınz ancak işin arka planında emin olun cok calısılıyor ve İstanbulda sokakta calısan bi polis emin ol o paradan cok daha fazlasını hakediyor.
Serk21 kardeş sen nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama 2600 tl maaşla İstanbulda lüks evlerde oturan bi memur dahi görmedim ben? Sırf sürekli dısarda oldugumuzdan dısarda yemek yemeye aylık 500 600 lira para gidiyor.(Herhangi bi sekilde devletin yemek vermesi vs. sözkonusu degil) Emin ol yan gelip yatan o kadar cok devlet memuru varken birilerinin gözüne polisin aldıgı maasın cok gelmesi içimi acıtıyor... Ben yakaladıgımız hırsızların müştekilerine ulasabilmek için kac kere eve gece 3-4de gidip sabah tekrar işe geldigimi bilirim... Kimse burda bilmeden ahkam kesmesin lütfen.
Tata dediklerin dogru dostum, maalesef öyle... Bu arada güzel temennin için tesekkür ederim ancak ben kaza geçirdim 2 hafta önce ayagım kırıldı. Zaten öbür türlü buralarda takılacak zaman bulmam cok zordu

Ha bide çalışmıyoruz ya o yüzden sehit olan arkadaslarımız ben dahil kaza yapıp hayatını riske eden arkadaslar fazla fazla...