Motosiklet Ekipman Fiyatları ve Organlarımız (Vücudumuzun Bedeli)

videodaki arkadaş gibi giyinen 10 arkadaş yoktur sitede tahminim

hazır burda yeri açılmışken lafım geneledir ekipman fetişizmine karşıyım yaz günü kimse bana o kadar ekipmanı giydiremez teke gibi kokamam açıkçası takarım kaskımı çıkarım yola fazla ekipman olmayınca daha güvenli sürüyorum gibi geliyor kimseyede terlikle şortla ,kasksız sür demiyorum
şu an eldiven almadım ama önemli olduğunu düşünüyorum düşersek ilk elimizi yere deydirmek isteriz herhalde hissi olan iyi bir eldiven kesin alacağım ,korumalı kevlar kotada bakmak istiyorum nasıl rahat ettirirmi yazın

pist hariç hiç bir ekipman bizi ölümsüz yapmıyor gerçi pistede başka motorların çarpmasıyla ölen pilotlar var

Yaz dahil tüm korumalarımı giyiyorum, 1 gezinti sonrası açıkçası tüm gün su kaybından kendime gelemiyorum :) (yer izmir)
Bir kere sıcakta düştüm, korumalarım vardı, ufak tefek şeyler hariç neredeyse hiçbir şey olmadı. Şehir içinde 15-20 km hızım anca vardır.
Ekipman giymek zor geldiğinde kazayı hatırlıyorum, yeterince ikna edici oluyor.

Mükemmel bir anlatım olmuş tedbirsizlik hastalığı canımızı almasın allah korusun tabi giysiler de ;)

Hergün hepsi üzerimde sadece pantolon yok ama dizLik var. Tavsiye ederim. Benim canim kıymetli, ya sizin ki?

mont, kask ve eldiven olmazssa olmazım, gezilerde ve soğuklarda pantolon.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Burada organ bağışınında önemini gördük. Bence bağışlamayalım. Belki bizi arabayla sıkıştırıp kaza yaptıran lavuga takacaklar organlarımızı hiç belli olmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar