motosıklet ehlıyetı alırken kan grubu na ıhtıyaç varmı? yardım...

arkadaşlar ben dıreksıyon sınavınıda geçtım dun ama saglık muayenesı olurken sadece goz muayenemı yaptıalr benım yan ıkan grubuma bakmadılar. bazı ınsanlar ıse gerektıgını soyluyor. ehlıyetımı bu yuzden geç almak ıstemıyorum lutfen yardım ne yapmalıyım????

Sertifika aldığınız kurs size bilgi vermiyor mu ?

Buradan ziyade, oradan daha sağlıklı bilgi alırsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir sağlık ocağına gidiyosun.Parmağını uzatıyosun.İğneyi azıcık ucundan batırıyolar.Merak etme çok canın acımıyo.Sağlık ocağında verdikleri kartı sürücü kursuna götürüyosun.Onlar dosyana ekliyolar.

ben direksion sınavına girmeden 2-3 gün önce nufus cüzdanımı yenilettim kan grubumu yazdırdım. direksion sınavına girdikten sonra sertifkamı aldım ehliyetimi çıkartırken nufus fotokopisinde kan grubumu yuvarlak içine aldı sonra ehliyetimdede a rh + yazıyor sağlık raporunda kan grubum yazmıyor nufus cüzdanında yazıyorsa problem yok

bende yeni ekleticem A2 yi benden istediler. ben sağlık memuruyum istiyorsan halledebiliriz istanbul'daysan tabi bana ulaş 535 311 89 31 5 dk. sürüyo hemen yazıp veririz heralde :wiinkk:

Kimliğinde kan grubun yazıyorsa zaten sağlık raporuna ordaki yetkililer otomatik olarak kendileri yazıyor :)

B sınıfı ehliyete yazıldığım zaman istemişlerdi kan grubu kartını
A2 de istemediler ama sağlık raporu istediler

ben a2 alırken b alırkende istediler hastaneye gidip en geç 15 20 dk sonra belli oluyor parmağından ufak bişiy batırıyorlar ne oldu bitti anlamıyorsun bile:)

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
resmi kimliklerinizden birisinde (nüfus cüzdanı, daha önce almış olduğunuz ehliyet gibi) kan gurubunuz yazıyorsa, onun fotokopisi vermeniz yeterli olur. ama bunlardan hiçbirinde kan gurubunuz görünmüyorsa, doğal olarak kan gurubunuzun ne olduğunu gösterir bir resmi belge isterler ki, ehliyet kartınızın arkasına kan gurubunuzu yazsınlar. dolayısıyla böyle bir resmi evrakınız yoksa bir yerden yaptırıp kan kartını götürmeniz gerekir ki gayet doğal bir durum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar