Motosiklet botu tavsiye

Arkadaşlar merhaba,

4 mevsimlik veya kışlık bir çizme/bot arıyorum. 250-450 tl bütçem var. Tavsiye edebileceğiniz, kullanıp memnun kaldığınız çizme/bot öneriniz varsa öğrenmek isterim. Su geçirmez olanlar daha makul olur tabii ki. Şimdiden teşekkürler ::)

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
https://www.ydsshop.com/diablo-7-2-gtx-siyah-40?c=121

kullanıyorum, yağmur soğuk hiç birinde sorun çıkarmadı, vibram taban hiç kaymıyor, harika bir bot, uzun olanı da var, fiyatları senin bütçenin biraz üstünde, malum geçen seneler olsaydı rahat rahat sıfırını alırdın, biraz daha bütçeni zorla al derim ya da ikinci el temiz, faturası varsa daha da iyi olur bakarsan belki istediğin fiyata yakalarsın.

yazlık kışlık ikisi bir arada olmaz kardeşim öyle satan varsa o ya yazlık yada kışlıkdır..

ikisini ayrı alıcaksın.. o fiyatlarda yerli markalara bakmanı öneririm ..

Arkadaşlar merhaba,

4 mevsimlik veya kışlık bir çizme/bot arıyorum. 250-450 tl bütçem var. Tavsiye edebileceğiniz, kullanıp memnun kaldığınız çizme/bot öneriniz varsa öğrenmek isterim. Su geçirmez olanlar daha makul olur tabii ki. Şimdiden teşekkürler ::)

Ben anladım seni hocam. Senin botun Motobot.

Bu markadan al. Yalnız 4 mevsim bot yok. Şimdi kışlık al 450 den ucuz. Artan parayı koy kenara, ayda 20-30 üstüne ekle, yazın da yazlığından alırsın. Başka türlü helak olacaksın.

4Riders Travell Wp aldım kullanıyorum. İçine yün çorap giyince kışın ayağı üşütmüyor. Motomax su geçirmez diyor ama deneyimleyenler geçirdiğini söylüyor. Ben yağışlı havalarda kullanmadığım için pek sorun etmedim.

Yds iyi markadır ama almışken kaval kemiği korumalı uzun bot alman daha sağlıklı olacaktır. Motomax.te indirim var, kendim 4Riders'ın bu modelini kullanmadım ama fiyatı çok uygun görünüyor.

https://www.motomax.com.tr/4riders-tour-evo-wp-bot-yeni-seri-4638

Bende eski serisi var. Bilek kemiğine denk gelen koruma üstünde kalıyor. Kaza esnasında oradan darbe yemiştim. Lakin uzun olduğundan bileğim dönmemişti. Ha bu demek değildir değiştireceğim. Para kolay kazanılmıyor :p

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bende eski serisi var. Bilek kemiğine denk gelen koruma üstünde kalıyor. Kaza esnasında oradan darbe yemiştim. Lakin uzun olduğundan bileğim dönmemişti. Ha bu demek değildir değiştireceğim. Para kolay kazanılmıyor :p

Ben 1 senedir bot kullanıyorum, ondan önce spor ayakkabı, normal bot vs giyiyordum. Tam cahil cesareti varmış bende de..

Teşekkür ederim arkadaşlar, tavsiyelerinize bakacağım. Varsa başka tavsiyelerinizi de paylaşabilirseniz sevinirim. Teşekkürler tekrar :)

YDS bize Allahın lütfudur. Bu fiyata bu kalite bence mükemmel. Ustelik para Turk firmasına gidiyor. Yazın yazlık YDS bot,kşın kışlık kısa ve ya uzun YDS bot.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar