MOTOSHOW 08 Yamaha Perakende Fiyat Listesi

akünüğn kutup baslarına giden voltmu artık neyse onu ölcen cihazda 14 cıkması lazım benmkide konjektür bozuk oldugundan 16 17lere cıkıyo motora devir verincede cok sarj ediyo buda elektirik arıza ısıgını yakıp beni kıl ediyo ayrıca aküde yanabilirmiş

yrb 250yi demekkki :)

yrb 250 açıkcası :

haco farını hatlarını yiyim şu ismini bi doğru yazsan gam yemicem...

YBR:queen:

akünüğn kutup baslarına giden voltmu artık neyse onu ölcen cihazda 14 cıkması lazım benmkide konjektür bozuk oldugundan 16 17lere cıkıyo motora devir verincede cok sarj ediyo buda elektirik arıza ısıgını yakıp beni kıl ediyo ayrıca aküde yanabilirmiş

yani işe yarayan bi dalga...ok...öğrenmiş olduk hem...:wiinkk:

elimize alacağımız şeyin ne olduğunu bilelimde belki faydası olur...:queen:

aykan yoksa yrb 250yemi terfi etmeyi düşünüyorsun? :)CBf den cayıyormusun :p:queen::queen:

Abi hususi mi yrb diyosun, dalga geçmek amacıyla?:p
Gerçekten dikkatimi çekti daha öncede hep öyle demişsin.YüRüBe anlamında falan mı?:p

Aha mete abide sormuş aynı şeyi.

http://www.motosiklet.net/forum/mot...de-fiyat-listesi-post1002005.html#post1002005

http://www.motosiklet.net/forum/mot...-en-uygun-modeli-post1001996.html#post1001996

Artık hakaret olarak algılıyorum:queen::queen:

Son düzenleme:
:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan vallaki öyle demişiz :p:p:p Yahu yazılışa fazla takılmayın :cherry: niye bu aletin farları yuvarlak benim kafam buna takılıyor :silent: er6n gibi niye yapmıyorlar yıl 2008 oldu hala yuvarlak var.Göya 2000 yılında uçan arabalar gelicekti :silent:hani nerde :silent::pr::p

biraz ybr250 satılsa da yollarda görsek. sanki hiç satılmamış gibi yok piyasada.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saki dostum kalbin çok kırılmış gibi geldi sanki bana ama bu fiyat politikasıdır amaç zaten satmak değil sektörde etkin olmak sağlık olsun hyo alırsın artık:)

Arkadaşım benim amacın gırgır yapmaktı sen beni gerçekten alıcam zannetmişsin yaw:queen:500 cc makinam var 125 cc beni kesmez yaw :queen: fuarda bakıcam, inşallah R 6 veya cbr 600 rr düşünüyorum hyosung almayıda aklımın ucundan geçirmedim yaw nerden çıkardın:queen:

Son düzenleme:
ybr 250''nin sitesindeki fiyatı hala 9400''ytl..fuar içinmi fiyatını aşşağı çektiler yoksa bundan sonraki fiyatı 8250 ytl''mi....:silent:

fiyatlar fuar için satış fiyatları.. fiyatlarda değişiklik yapma hakları var zaten :) aldın aldın almadın şap diye 9,400 den verırız dıolar yanı :cat:

ben zannetmem fuardan sonra tekrar fiyatını çıkarsınlar!!zaten fiyatı yüzünden satılmıyordu..ama 8250 ytl uygundur bence bu makina için :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar