Motosan Modesa TR-125-R

Neden ki normal pozisyonda olmaması gerekşr ama??
:bounce:

bilmiyorum o motoda uzun yollarda hep belim ağrımıştır. şu an ki motorumda hiç belim ağrımıyor. 550 km yaptım bu yaz bir günde. biraz oturduğum yer ağrıdı hepsi o:).

şu anki motoda depo var bacaklarımın arasında cub ta bacaklarım da ağrırdı sürekli ayak pedallarıyla kendimi tuttuğumdan. ayaklara basmaktan hem bacak hem bel ağrımış olabilir. ya da hep dik oturduğum için bele yük fazla geliyor sanırım cub ta. diğer cub kullanıcılarına da sormakta fayda var topiklere girip.

bir de bisan lifan cub da oturuş pozisyonu çok bozuk frene bastıkça öne kayıyorsun depo olmadığından.hem bacakları hem beli yoruyor. bendeki mondial 100 kh tı 18bin de sattım. pek bozulmadı masraf açmadı ama sürekli 2 kişi son gaz gittiğimizden satmaya yakın yağ yakmaya başlamıştı. alan kişi de akrabamdı sorun olmadı.

Son düzenleme:
bilmiyorum o motoda uzun yollarda hep belim ağrımıştır. şu an ki motorumda hiç belim ağrımıyor. 550 km yaptım bu yaz bir günde. biraz oturduğum yer ağrıdı hepsi o:).

şu anki motoda depo var bacaklarımın arasında cub ta bacaklarım da ağrırdı sürekli ayak pedallarıyla kendimi tuttuğumdan. ayaklara basmaktan hem bacak hem bel ağrımış olabilir. ya da hep dik oturduğum için bele yük fazla geliyor sanırım cub ta. diğer cub kullanıcılarına da sormakta fayda var topiklere girip.

bir de bisan lifan cub da oturuş pozisyonu çok bozuk frene bastıkça öne kayıyorsun depo olmadığından.hem bacakları hem beli yoruyor. bendeki mondial 100 kh tı 18bin de sattım. pek bozulmadı masraf açmadı ama sürekli 2 kişi son gaz gittiğimizden satmaya yakın yağ yakmaya başlamıştı. alan kişi de akrabamdı sorun olmadı.
**:cat:
şimdiki motorun ne

yuan mı?
cbr tarzı motorlar daha çok bel eğrıtır bence..
Eğik pozisyonda sürmek gerekir..:bounce:

evet yuan:)

cbr 600 veya 1000 belini çok ağrıtabilir.

ama bizim motolar sürerken bel büktürmüyor sadece bel düz iken öne açı yapıyor. ilk hafta bilek ağrıtır. ondan sonra hiç bir ağrı hissetmezsin.hatta en az bel ağrısı yapan motolardan diye anlatayım. yük bacaklarda değil belde de değil. çok rahat geliyor.

şimdi müsaitseniz cbr 125 topiğine gelin . aranızda cbr ı kullanırken beli ağrıyan arkadaş var mı deyin. veya eski motorunuz daha mı az belinizi ağrıtıyordu deyin. ben de merak ettim . bir sorun isterseniz

evet yuan:)

cbr 600 veya 1000 belini çok ağrıtabilir.

ama bizim motolar sürerken bel büktürmüyor sadece bel düz iken öne açı yapıyor. ilk hafta bilek ağrıtır. ondan sonra hiç bir ağrı hissetmezsin.hatta en az bel ağrısı yapan motolardan diye anlatayım. yük bacaklarda değil belde de değil. çok rahat geliyor.

şimdi müsaitseniz cbr 125 topiğine gelin . aranızda cbr ı kullanırken beli ağrıyan arkadaş var mı deyin. veya eski motorunuz daha mı az belinizi ağrıtıyordu deyin. ben de merak ettim . bir sorun isterseniz

Yuanlar nasıl?
:cat:

Burdayım.Bütün gece çalıştım.Girmedim foruma.Biz de arkadaşımla rüzgara karşı 100 cc makineyle 100 km gitttik.Biz de de bayağı yorgunluk oldu ama çok sürmedi.En güzeli yalnz gideceksiin ve selenin değişik yerlerine oturacaksın.Pozisyonun çok dik olduğundan rüzgar çarpıyor:cat:

Burdayım.Bütün gece çalıştım.Girmedim foruma.Biz de arkadaşımla rüzgara karşı 100 cc makineyle 100 km gitttik.Biz de de bayağı yorgunluk oldu ama çok sürmedi. En güzeli yalnz gideceksiin ve selenin değişik yerlerine oturacaksın.Pozisyonun çok dik olduğundan rüzgar çarpıyor:cat:

Kolay gelsin....
Zaten bu motorlarda 100 km den fazla gidilmez.. 100 km den sonra duracan.
20 dk dinlenecen ondan sonra devam edeceksin..Uzun yol için..:cat:

mrb arkadaşlar bu motosan motorun servis yedek parça teminedbileceğim adres veya telefon bilen varmı aynı motordan var bende ön maşa ve elektrik aksamı lazım yardımcı olurmusunuz..immortalboss arkadaşım sen bilirsin ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar