- Konu Yazar
tabii dostum bayinin adı Nebioğulları (firma antalyada)ben antalyadaki firmayla sorun yaşadım alanyalıysan kesin duymuşundur çünkü yakın zamanda alanya da çevre yoluna alanya şubesini açmış durumdalar ayrıca ıspartada da şubeleri war sana şunu söyliyim bu adamlardan bir daha alışveriş yaparsam şerefsizim ve tanıdığım sevdiğim çevremdeki kişilerede sürekli uyarılarda bulunuyorum ve bulunacağım sadece benim başıma gelen bu sorundan bahsetmiyorum ben geçmişte 3 tane motor aldım onlardan ve hepsinde sorun yaşadım çoğu arkadaşta servisinden ve satış politikasından şikayetçi emin ol antalyada kime sorarsan sor nebioğullarından memnunmusun diye??cevap belli kimse memnun değil ama işte aksilik yamaha kymco aprilia gibi markaların antalyada tek distributorü o yuzden çoğu insan eli mahkum almak zorunda kalıyorlar bütün işleri motor satana kadar sattıktan sonra seni tanımıyorlar ben sıfır motor alıp 10 dakika sonra yolda kaldığımı biliyorum sebep(montaj hatası)herneyse durumu ordaki arkadaşlarla paylaşırsan sevinirim.bbaday' Alıntı:Eger sakıncası yoksa bu firma nın ismini verebilirmisin merak ettim buradaki motorcu arkadaslarada soyleyecegim orayı boykot edebiliriz motor camiasında bu tip şeyler çabuk yayılır firma alanyadamı yoksa antalyadamı
ewet bu konuda haklısınız bi takım kağıtlar imzalandı burada yapılcak en iyi çözüm yolu cumhuriyet başsavcılığı gözüküyor ben uğraşıcağıma birazda onlar uğraşsın yeter artıkgurzan' Alıntı:bu alım-satımda mutlaka kağıtlar imzalanmıştır. ve o sözleşmelerde, mutlaka bayi kendi maçasını sağlama almıştır. bunu sen bilmiyor olabilirsin.
bu sebeple, yalan yanlış beyanlar ve hareketler yapmaktan kaçınmalısın.
haklı iken, haksız duruma düşmek, işten bile değil.
acizane tavsiyem şudur;
olayı, tüm çıplaklığı ile ile özetleyen bir dilekçe yazın, ve şehrinizdeki cumhuriyet başsavcılığına teslim edin.
savcılık ilgili kurumu uyarır. savunma tarzı cevap ister. burada sonuç alınamaz ve eğer yargı yolu görünürse, avukat ve mahkeme masraflarını başta siz karşılar, sonra da bayiden tanzim edersiniz.
hiç bir şey yapmadan bekler, ya da başka yollara tevessül ederseniz, kabak sizin başınıza patlar, haberiniz ola.
geçmiş olsun. gelişmeleri yazarsanız sevinirim.
kolay gelsin.
walla nebioğullarının anlaşmalı noteri 10.noter diye biliyorum muratpaşa camisinden valiliğe inerken sol tarafta binanın 2.katı ben vekaleti orda werdim ancak sen nerde werdin hatırlamıyorum çevreyolundaki notere sanki seninle gitmiştik diye hatırlıyorum ama eğer yer olarak nerde olduğunu hatırlıyosan o noteri bulmanda yardımcı olurum.zeda3000' Alıntı:Fromalanya su benim vekaleti verdigimiz noter nerde idi bana soylermisin oraya gidip iptal ettiriyim ilk is.
Not:bu arada cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar hepinize :wiinkk: