Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet arkadaşlar projemle çok pis dalga geçebileceğinizi goze aldım,ama olsun bana nedense mantıklı geliyor.
Projenin amacı:
Bu işe yeni başlayanlar veya yıllarca motor kullansa bile daha balatasını bile değiştirmekten bile aciz olanlara(mesela ben)
servislerde yapılan nerdeyse tüm bakım işlemlerini anlatmak ve bizzat kendisine yaptırmak
Evet,
eline hayatında bir kez bile anahtar almamış adam bize geliyor ve başlıyoruz anlatmaya..
her bir kullanıcıya yaklaşık 4 - 5 saat ayırıyoruz.. bunun sonucunda ne oluyor ?
1- lastiklerini (tupeless veya tupetype) tek başına değiştirmeyi öğreniyor.
2- hava filtresi,yağ filtresi,su antifreeze gibi sıvılarının değişimini yaptırıyoruz.
3- motorun zincir ve dişlililerini değiştirmeyi öğreniyor.
4- balatalarını değiştirmeyi öğreniyor.
5- grenajı çıkarmayı ve bujilerin değişimini öğreniyor.
6- aku,elektrik aksam,sigortalar falan nedir,zor durumda kalırsan neler yapılır anlatıyoruz.
ve benim şu an aklıma gelmeyen ekstra başka guzel işlerde yapılabilir tabi..
dikkatinizi çekerim tüm bunları kendisi yapıyor,en iyi öğrenme metodu uygulamaktır arkadaşlar,haksızmıyım ?
Eğitim sonucunda adama evladiyelik guzel bir takım çantasıda veriyoruz(izeltaş falan olsun kalite onemli)
Toplamda 1500 - 2000 TL alıyoruz.
Nasıl fikir ama ,iş yapmaz mı ? Yani lütfen şu forumu okuyan girişimci bir arkadaş bu işe girsin bence kesinnn iş yapar.
Projenin amacı:
Bu işe yeni başlayanlar veya yıllarca motor kullansa bile daha balatasını bile değiştirmekten bile aciz olanlara(mesela ben)
servislerde yapılan nerdeyse tüm bakım işlemlerini anlatmak ve bizzat kendisine yaptırmak
Evet,
eline hayatında bir kez bile anahtar almamış adam bize geliyor ve başlıyoruz anlatmaya..
her bir kullanıcıya yaklaşık 4 - 5 saat ayırıyoruz.. bunun sonucunda ne oluyor ?
1- lastiklerini (tupeless veya tupetype) tek başına değiştirmeyi öğreniyor.
2- hava filtresi,yağ filtresi,su antifreeze gibi sıvılarının değişimini yaptırıyoruz.
3- motorun zincir ve dişlililerini değiştirmeyi öğreniyor.
4- balatalarını değiştirmeyi öğreniyor.
5- grenajı çıkarmayı ve bujilerin değişimini öğreniyor.
6- aku,elektrik aksam,sigortalar falan nedir,zor durumda kalırsan neler yapılır anlatıyoruz.
ve benim şu an aklıma gelmeyen ekstra başka guzel işlerde yapılabilir tabi..
dikkatinizi çekerim tüm bunları kendisi yapıyor,en iyi öğrenme metodu uygulamaktır arkadaşlar,haksızmıyım ?
Eğitim sonucunda adama evladiyelik guzel bir takım çantasıda veriyoruz(izeltaş falan olsun kalite onemli)
Toplamda 1500 - 2000 TL alıyoruz.
Nasıl fikir ama ,iş yapmaz mı ? Yani lütfen şu forumu okuyan girişimci bir arkadaş bu işe girsin bence kesinnn iş yapar.