motorun kontağını kapattığımda çalışmaya devam ediyor...YARDIM!!!

mrb arkadaşlar öncelikle ilgilenen herkese tşk..!
motorun kontağını kapattığımda lambalar vs hepsi kapanıyor fakat motor durmuyor çalışmaya devam ediyor.Bunu sebebi nedir??

Kontagi kapattıktan sonra hemen stop etmeyip, biraz sonramı stop ediyor ?
Bu esnada duzensiz, vuruntulu mu çalışıyor?
Öyleyse gecmis olsun, motor rektifiye istiyor.

Son düzenleme:

ne alaka arkadaşım yanlıs bilgi vermeyin..

motorun kontagını cıkart eline al arkasındaki kapagı cıkart orada gri veya siyah mavi kablo falan kopmustur onu lehimle tekrar dene durması gerekir

motor asla stop etmiyor rektifiyenin ne olduğunu bilmiyorum ama 1 kaç gün yattığı zamanda zor çalışıyor...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:56 ----------

ne alaka arkadaşım yanlıs bilgi vermeyin..

motorun kontagını cıkart eline al arkasındaki kapagı cıkart orada gri veya siyah mavi kablo falan kopmustur onu lehimle tekrar dene durması gerekir
ilgilendiğin için tşk bakarım fakat motorun kontağını açmadan ayak marşını vurduğun zamanda çalışıyor...

Kontak bozulmuş korkulacak birşey yok antilop_skull unda dediği gibi basit bir şey olabilir bi bak.Yada hiç uğraşma sıfır kontak sesi 30 lira civarı yenisini al

vurdurunca çalışıyorsa kesin kontaktan. ama vuruntulu çalışıp az sonra istop ediyorsa birde yakıta bak kalitesiz yakıtta oluryor bazen. benim başıma gelmişti.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kontağı güzelce bi yağla anahtarını tak çıkar sağa sola birkaç defa döndür düzelir benim scooterdada geçen yaz böyle olmuştu ...!! inş kablolardan falan değildir ...

Kontak bozulmuş korkulacak birşey yok antilop_skull unda dediği gibi basit bir şey olabilir bi bak.Yada hiç uğraşma sıfır kontak sesi 30 lira civarı yenisini al
tşkederim....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:14 ----------

vurdurunca çalışıyorsa kesin kontaktan. ama vuruntulu çalışıp az sonra istop ediyorsa birde yakıta bak kalitesiz yakıtta oluryor bazen. benim başıma gelmişti.

tşkederim....

bosuna 30 tl vermene gerek yok bence sorunun kontakta orası 1. kısım önce ac bak kontagını cıkartıp eger yapılmayacak gibi birseyse git para ver sonucta 4 tane kablodan 1 yada 2 si kopmustur lehimlersen sorun biter .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim de zamanında scooter im vardı..aynı şekilde stop etmedi bir akşam..benzin houtrmunu sıkarak stop ettirdim..tamirciye gittim kontağı söktü lehimledi olay bitti..tek bir kablo kopmuş..

arkadaşlar kablo kopması yokmuş bugün baktım 'cengaver29' dediği gibi yağladım sorun şimdilik geçti...ilgilenen tüm arkadaşlara tşkediyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar