motorumu yıkatmak istiyorum!!!

motorunda kromaj ve nikelaj olanlar . sıvı badem yagını üstübü ile uygulayın parlaklığı görün

Moderatör
Erkekler yani bizlere, bir bez verilip, "Canım, şu masayı siler misin? , şuranın tozunu alır mısın? " dendiğinde dünyanın en zor işidir o.. Ama elimize bir bez alıp otomobil yada motosiklet yıkamak, parlatmak, dünyanın en zevkli işlerinden biridir.. Bu yüzden bu zevkten mahrum kalma bence :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar,
hepinizin güzel yorumlarına teşekkür ediyorum. genel fikir bu muhteşem zevke kendimin iştirak etmesi yönünde olduğu için ilk yıkamayı kendim yapacağım:cat: Aziz en yakın zamanda senin dükkanın oralarda bi yerlerde görüşrüüz kardeişm :queen: Barış patron senden fikir almadığım için özür dilerim. Bu hatayı, senin için bir çağrı açarak telafi etmek istiyorum :cherry: bir arkadaş nerdensin diye sormuş İst/Beyoğlu bizim mekan...

Sana çok yakın bir detaylı kuaför ve temizlik yerinin özelden mesaj attım :) Sahibide aslen motorcudur, :))) Gelirsen haber ver bende oraya gelirim tanışırız

Son düzenleme:
Ben motoru kışında kullandığım için çok sık kirletiyorum. Koçtaştan yıkama makinası aldık ve haftada bir onunla yıkıyorum. Şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım...

Şu tazzikli su sıkan makinalardan bende alıp yazın bahçede yıkamayı düşünüyorum kafayı dağıtıp relax olmak için birebir, birçok yerde satılıyor farklı marka ve modellerde..
Ama benim esas sorunum yeni motorun jantları tel jant ve araları pislenince süngerle temizlenmiyor temizlemek için eller kesiliyor yaralanıyor.

Acaba şu köpük sıkma aletini nerden buluruz, yıkama yapanlardaki kadar profesyonel olmasına gerek yok. Yıkamacıya sorduğumda köpüğü yurtdışından geliyor demişti(sıkmış olabilir:queen:)

Bazı arkadaşlar bırak jantlar kalsın öyle delimisin diyebilir(hatta bazıları pis durması lazım enduro motor kirli olur öyle kalsın diyorlar:mrgreen:) ama ben jantlar pisken huzursuz oluyorum.

Birde o kediler yokmu kafayı yedirtiyorlar bana, yahu benim gibi titiz adamın motoruna çamurlu ayaklarınla çıkıyosun koltuğa yayılıyorsun brandanın içinde kendine yuva yapıyorsun ona tamam kızmıyorum, kadranlardan depo üstüne, koltuktan egzos borularına kadar işiyorsun sonra ben motoru çalıştırdığımda o sidiklerin egzosta buharlaşıp leş gibi kokup beni zehirliyor onada tamam, ama benim motorun koltuğunda doğum yapman bardağı taşıran son damla oldu.

Satanist olucam bu motor sevdası yüzünden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar