Motoruma nasıl bir modifiye yapabilirim ?

selam herkeze

keeway matrix 150 cc motorum var yeni aldım

modifiyeye cok yatkın bir motor gorunus olarak ama nerden baslayacagımı bilmiyorum neler yapabilirim bu motora resminide paylasıyorum

images

images

xenon far,jant sticker,papatya disk bulabilirsen motoruna göre güzel olur,öndeki küçük cama siyah koyu bir film çektir,plaka yazılarını reklamcıya güzel bir şekilde yazdır (bu normalde yasak),iki tane güzel elcik,performans hava filtresi,güzel bi ayna takabilirsin,arka stop lambasını ledli yapabilirsin,motorun üzerindeki marka stickerleri sil böylece daha sade ve güzel olur ve motoru bilmeyenler için gizemli olur,uzaktan kumanda alarm ve çalıştırma,koltuğun altına ses sistemi kurabilirsin,nasıl diyecek olursan işte bir izle http://www.youtube.com/watch?v=_C8PfIiXrx8 vs.vs.vs. hepsi para daha neler yapılır :cat:

saol dostum su anda motorda alarm ve uzaktan calıstırma var hava filtresi olayını ayarlıcagım bunun yanında egzozu deldirsemmi bilmiorum

bide dedgin film kafama yattı xenon farlarda pahalıymıs bildigim kadarı ile

saol dostum su anda motorda alarm ve uzaktan calıstırma var hava filtresi olayını ayarlıcagım bunun yanında egzozu deldirsemmi bilmiorum

bide dedgin film kafama yattı xenon farlarda pahalıymıs bildigim kadarı ile

egzosu pek oynamanı tavsiye etmem ama istersen küçük bi delik deldirebillirsin abatmadan, film işi benim fikrimdir:bounce: şu ss makinelere siyah camlara 170 180 tl para veriyorlar böyle yapsalar ne güzel olcak az para güzel sonuç :cherry:
madem xenon tuzlu geldi mtech in xenon a yakın bi ampülü var onu kullan bak veriy linkini:bu h3 olan sen kendine uygun tipi seç ama 5000k olsun:http://www.hepsiburada.com/Liste/ph...px?productId=otelfotm011269&categoryId=264114
kolay gelsin

egzozu orjnali bozmadan nasıl yapabilirim onu düşünüyorum ama yinede sagolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar