Motorum Gün Yüzüne çıkıyor

hep böyle tamir bakım konuları ilğimi çekmiştir.bakım hayırlı olsun.nice km lere

Merhaba,
Şasi hazır sökülmüşken Kataforez astar ve üstüne de güzel bir boya attırsaydın harika olurdu!
Şasiyi en az 10 yıl korozyona karşı korumuş olurdun:wiinkk:

ama yinede, Motoruna sağlık ve kazasız belasız günler dileği ile......

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi bakalım hayırlı olsun.onu ındırıp tekrar toplamakta kolay değil

kazasız belasız sürüşler olsun şimdiden :cat:

vay Motor aga paran çok galiba...:psıfırlıyon makineyi...makinalar elinin kiri olmuş...:p

gerçek Motorsever üstadlara selam olsun...

Valla çok güzel.. Sevindim abi sahalara dönyorsun artık :p tabi
yaz gelio lazım :cat:

Adana İl Temsilcisi
cengiz ağbi kolay gelsin.ellerine,cüzdanına sağlık.umarım istediğin gibi olmuştur.artık bu canavarla gelirsin gezilere.sevgilerimle.

valla öyle çok param yok kredi çektim,diğer borçları kapattım trafik cezasını yatırdım 2006 mayıs da yedim 415 ytl idi geçen şubatta yatırdım 863 ytl içime oturdu valla neyse ummalı çaşılma devam ediyor,en son karburatörde kalmıştık temizlendi yerine takıldı cillop gibi oldu

sırada yağ radyatörü ve filtresi oda ustanın ellerinden geçti ve yerine takıldı

sırada elektrik tesisatı var bağırsak gibi karmakarışıktı sigortalar koltuğun altında arap saçı gibi

ustam dedi MZ sigorta kutusu al şurayıda toplayalım dedi ok dedim

işte toplu halde duruyor ustam çok seviyor beni yavaş yavaş titiz bir çalışma çıkarıyor

ustam her kablo ile tek tek ilgileniyor,bakmayın öyle genç durduğuna kafası zehir gibi çalışıyor,sırada ön düze var çok mağrur duruyor,

şu an üstünde olan KLR 650 ön düzeni orjinalinden yaklaşık 9 mm ince bizde iki kişi biniyoruz malum can taşıyor el atmışken onuda değiştireceğiz

buda orjinali az kullanılmış ben artık dama dedim,ayrıldım pazartesiye kaldı elektrik kesik olunca tornacı iş çıkaramadı o yüzden pazartesi ye kaldı hayırlısı geç olsun temiz olsun kalın sağlıcakla

Son düzenleme:
ah o paranın gözü kör olsun,olsaydı ruhsata işletip siyah yapardım ama yokkkkk

son durum nedir paşam...22 sinde yazmışın...15 gün oldu...ayıp dimi..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar