motorum çalındı.

dün yağmur vardı ve motorla gitmek istemedim işe.popcornumu çalıştıramadım zaten. akşam saat 18:30 da eve geldiğimde ne göreyim. kawa yerinde duruyo ama popcorn yok.:salut: sağa sola bak şakadır diye yok. tam dibimde yamaha motor servis va. onlara sordum 17:00 de orda oldugunu söylediler. motorun yerinde kırık bir parça,bir elektrik devresi kesilmiş sonra da motyoru alıp götürmüş.:salut: şaşırdım yaaa gündüz vakti nasıl olabilir diye böyle bişey. ne hale gelmişiz yaaa.plakasını felan vermeye tarif etmeye gerek yok zira alan aldı gitti. civardaki tüm tamircilere haber saldım zaten adamlarım çoğu. çıkarsa ordan çıkar sanmıyom ama....bir master kilit ve canta cntada bir kask hepsi gitti.:salut:
merak ettiğim elektrik devresi sökülmüştü bide kırık bir parça.kısa devre çalıştırmış herhalde peki ya direksiyon kilidini nasıl halletmış.:silent:
neyse yaaa dikkat arkadaşlar gündüz vakti bile motor götürüyolar

cok kötü fena... gecmis olsun diyecegim ama gecmezde bunu acisi kolay kolay..

Kilitli falan değil miydi, nasıl götürdüler? Master kiliti açmak ya da kesmek o kadar kolay değil çünkü...geçmiş olsun ...

inşallah bulunur ! umudunu kaybetme benimkinide çaldılar çalıştırmak için yakınımızdaki bahceye götürmüşler' gövdeyi çatlatıp kısa devre denemişler 'allah tarafından zannedersem sigorta atınca çalışmamış dizlik gözlük vs götürmüşler benzin deposunu zorlamışlar bu arada direksiyon kiliti saniyelik kırmışlar hiç bi işe yaramıyor herkezin bilgisine ....canın sağolsun senin gidersede boşver ne diyeyim adi hırsızlara çaldıkları motor bi gün canlarını alacak haberleri yok....

Moderatör (forrap)
Umarım bir an önce bulunur.Geçmiş olsun...:pale: Bu arada maalesef çoğu markanın direksiyon kilitlerini kırmak 10-15 saniye alıyor.Direksiyon kilidine de pek fazla güvenmemek lazım.

Ağlayanın malı gülene yaramaz azis dostum. Bir tarflarından çıkar... helal mal geri sahibini bulur derler . İnşallah bulunur... Memlekete güven diye bişi kalmadı bu gün motorunu çalarlar yarında organ larını. Polisimiz ne iş yapar çok merak ederim...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun.

Bende Kawasakiyi götürdüler zannettim.

Motorumun çalınması benim de en büyük korkularımdandır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aaaaaaaaaaaa pes doğrusu ya çook üzüldüm canım umarım en kısa zamanda kavuşursun...
motor motordur valla insanın bi parçası oluyo..

geçmiş olsun semt ve motorla alakalı detay yazarsan bulunmasına katkımız olabilir sanırım...

teşekkür ederim arkadaşlar.1 i gitti kaldı 2 tane. onları da apartmanın içine koysam millet giremeyecek. naapcamı anlamadım.garajı olan biyere taşınmam gerekecek herhalde.offffffff:pr:

trenox, geçmiş olsun.

Ne diyelim? hepsi klasik laflar bir işe yaramıyor :pale:

kawanın gitmediğine şükür

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar