motorum çalındı pendik civarı

arkadaşlar benimde motorum çalındı istanbul kartal maltepe pendik tuzla cıvarında oldugunu tahmın edıyorum bulan veya gören arkadaşa süper hediyem olacak mondial 151 rs kırmızı renginde plaka 34 zh 3787 telefonum 05066511126 şimdiden ilgilenen gören bulan arkadaşa tesekkurler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede bulunur.

resim belirgin özellik belirtirseniz yolda görürsek daha çok yardımcı olabiliriz.

pendik te oturuyorum bende
motorun belirgin bi özelliği varsa belirt bencede dikkatimizi çeksin
yada bi fotografını koy

umarım bulunur

geçmiş olsun.. ben pendikte ikamet ediyorum ve şöför olduğum için akşama kadar dolaşıyorum genelde... gözümü dört acacağım..

Çok geçmiş olsun bide motorun fotoğrafını koyabilirsen daha iyi olur.

ben de pendikte oturuyorum, kurtköy- pendik arası sürekli dolaşıyorum, motorunuzla ayrıntılı bir bilgi verirseniz yollarda bakarım,,,,

Çok geçmiş olsun dostum umarım en kısa zamanda bulunur.

Bende Kartalda oturuyorum, çok sık olmasada pendik'e giderim görürsem plakanı kesinlikle ararım ancak bir resim koyabilirsen tanımamız daha kolay olur.

malesef arkadaşlar resim yok motorda 2006 model bıraz eski görünümlü rengi kırmızı ilk çıkan modellerden şimdiden herkeze tesekkurler

bende pendikteyim.
motorun resmi olsa aramamız daha kolay olurdu bu şekil zor ama sürekli aklımda inş karşıma çıkar..

Nasıl çalmışlar onu da söyleseydin kilit falan varmıydı ona göre bi önlem almak lazım. Kilidi de mi kırmışlar.

bende pendikde oturuyorum görürsem affetmem bizimde sütten dilimiz yandı bizimde kuyruk acımız var:(:( :(( ah ahh ocak ayında bizimde gitti 600 RR

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar