Motorum Çalındı.HYOSUNG GT 250 R

HYOSUNG GT 250 R Marka ve modeldeki motorum mecidiyeköy / gülbağ'daki evimin önünden çalındı.Motorum kırmızı renkte ve plakası 34 R 7826

Motoru görenlerin
0506 395 86 88 veya 0542 536 07 42 numaralı telefonlara bildirmesini rica ederim.motorumu bulanlara 250 TL ödül veriyorum.
:pale:

Biz de Ankara dan göz kulak olalım . Artık tüm34 plakalara dikkat ederiz. :pale:

Geçmiş olsun inşallah bulunur

Benim motosiklette 2 gün önce pazar akşamı Gayrettepe'den çalındı. Sanırım bu bölgede çalışan hırsızlık şebekesi var.

Geçmiş olsun.. umarım kısa zamanda bulunur motorun..

Resmi varsa yada belirgin özellikleri belirtirsen daha çok yardımcı olunabilir diye düşünüyorum...

abi geçmiş olsun inş en kısa zamanda bulunur batmanda ben sorumluyum gelirse ulaşırımsana keyfin bak.

c@n

motorunla ilgili herşeyi paylaşırsan ii olur kuyruk varmı sticker filan varmı eksoz varmı fark edebileceğimiz ne var en önemlisi 1 resim lazım

Mersin İl Temsilcisi
emek hırsızları, alınteri hırsızları bunalr. yasaları bu hale getirenler de onların suç ortağıdır. avrupa birliği yasasıymış. al polisin elinden yasayı, sonra da polsi görev başına gelsin, gelsin de ne yapsın?
irana gıpta ediyorum bazı konularda... kesecen bir taraflarını ve arta kalan yerlerinden de tavana asacan.....

anonim babalılar!!!!

kilit dosta vurulurmuş. bunlar dinlemez çalar it herifler.

tmm fakir olabilirsin ama garibanı soymayı biliyolar. çalabiliyon mu mersedesleri yemez tabi. korumalar sıkar kurşunu işte memleket. görse ne yapcak hacı plaka gitmiştir.
sen motorun resmini ver.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar