Kendim yapmaya kalksam demiri profili üzerine brandası falan hazırı kadar düzgün olmayacak, adam seri üretim yapmış, zamanla şurası da böyle olsaymış deyip düzgünleştirmiş, kendim yapmayayım brandacıya yaptırayım desem tam ne istediğmi anlatıp da ustaya yaptırana kadar yine pahalıya gelecekti. ben aldığımda 6 taksit yapmıştı hepsiburada'daki linkini göndermişti üretici.Bende almayı düşünüyordum ama fiyatından dolayı kendim yapıyım diye branda araştırıyodum ama öyle kaldıfiyatları çok pahalı geliyor bana kullanan arkadaşlarım var aşırı kullanışlı.
Şuan arada indirim yapıyor 7 8bin TL civarındayken 6 taksitle alınabilir dediğiniz doğru korozyon vs. yapmasın diye hava kanalı açtırmak istesem usta uğraşamam vs. diyicek ona da ayrı uğraş gerekli oradan buraya taşımak ayrı ücret almak mantıklı gelmeye başladı şuanKendim yapmaya kalksam demiri profili üzerine brandası falan hazırı kadar düzgün olmayacak, adam seri üretim yapmış, zamanla şurası da böyle olsaymış deyip düzgünleştirmiş, kendim yapmayayım brandacıya yaptırayım desem tam ne istediğmi anlatıp da ustaya yaptırana kadar yine pahalıya gelecekti. ben aldığımda 6 taksit yapmıştı hepsiburada'daki linkini göndermişti üretici.
Bendeki çadırda kendinden havalandırma delikleri açılmış şekilde gelmişti, yeterince havalanıyor içi.Şuan arada indirim yapıyor 7 8bin TL civarındayken 6 taksitle alınabilir dediğiniz doğru korozyon vs. yapmasın diye hava kanalı açtırmak istesem usta uğraşamam vs. diyicek ona da ayrı uğraş gerekli oradan buraya taşımak ayrı ücret almak mantıklı gelmeye başladı şuan.
Kullanımı çok kolay arkadaşımda vardı ama siteye koymak sıkıntı olur mu bilmiyorum sonuçta 1 araba yerine koyucam ve orada sabit olarak durucak yağmurdan kardan korusa yeterli. Teşekkürler öneri için site yönetimiyle konuşayımBendeki çadırda kendinden havalandırma delikleri açılmış şekilde gelmişti, yeterince havalanıyor içi.
Ben iki motorluk geniş modelinden almıştım, vstrom'u alıp da xmax'ı da satmayınca iki motor yanyana durabildi içinde. öncesinde çocuklar bisikletlerini koyuyorlardı, hala xmax'ı sat da bisikletlere yer açılsın bodruma indirip çıkarmak zor geliyor diyorlar.
Hatta gelecek yaza belki bisikletler için de bir tane geniş modelini alırım rahatlarız.
almışken az farkla geniş olanı alırsanız içine motoru sokmak daha rahat olur, madem bir araba yerine koyacaksınız.Kullanımı çok kolay arkadaşımda vardı ama siteye koymak sıkıntı olur mu bilmiyorum sonuçta 1 araba yerine koyucam ve orada sabit olarak durucak yağmurdan kardan korusa yeterli. Teşekkürler öneri için site yönetimiyle konuşayım