motoru ıslakken kapatmak

Motosikleti
D400
Kurulasan da nemli kalıyor, bazı bölgelerini zaten kurulamıyorsun ıslak kalıyor. Sence böyle bir durumda hava akışını engelleyip nemi içerde hapsetsen problem olmaz mı?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bende almayı düşünüyordum ama fiyatından dolayı kendim yapıyım diye branda araştırıyodum ama öyle kaldı :D fiyatları çok pahalı geliyor bana kullanan arkadaşlarım var aşırı kullanışlı.
Kendim yapmaya kalksam demiri profili üzerine brandası falan hazırı kadar düzgün olmayacak, adam seri üretim yapmış, zamanla şurası da böyle olsaymış deyip düzgünleştirmiş, kendim yapmayayım brandacıya yaptırayım desem tam ne istediğmi anlatıp da ustaya yaptırana kadar yine pahalıya gelecekti. ben aldığımda 6 taksit yapmıştı hepsiburada'daki linkini göndermişti üretici.

Kendim yapmaya kalksam demiri profili üzerine brandası falan hazırı kadar düzgün olmayacak, adam seri üretim yapmış, zamanla şurası da böyle olsaymış deyip düzgünleştirmiş, kendim yapmayayım brandacıya yaptırayım desem tam ne istediğmi anlatıp da ustaya yaptırana kadar yine pahalıya gelecekti. ben aldığımda 6 taksit yapmıştı hepsiburada'daki linkini göndermişti üretici.
Şuan arada indirim yapıyor 7 8bin TL civarındayken 6 taksitle alınabilir dediğiniz doğru korozyon vs. yapmasın diye hava kanalı açtırmak istesem usta uğraşamam vs. diyicek ona da ayrı uğraş gerekli oradan buraya taşımak ayrı ücret almak mantıklı gelmeye başladı şuan 😂.

Motosikleti
Şuan arada indirim yapıyor 7 8bin TL civarındayken 6 taksitle alınabilir dediğiniz doğru korozyon vs. yapmasın diye hava kanalı açtırmak istesem usta uğraşamam vs. diyicek ona da ayrı uğraş gerekli oradan buraya taşımak ayrı ücret almak mantıklı gelmeye başladı şuan 😂.
Bendeki çadırda kendinden havalandırma delikleri açılmış şekilde gelmişti, yeterince havalanıyor içi.
Ben iki motorluk geniş modelinden almıştım, vstrom'u alıp da xmax'ı da satmayınca iki motor yanyana durabildi içinde. öncesinde çocuklar bisikletlerini koyuyorlardı, hala xmax'ı sat da bisikletlere yer açılsın bodruma indirip çıkarmak zor geliyor diyorlar.
Hatta gelecek yaza belki bisikletler için de bir tane geniş modelini alırım rahatlarız.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
@Memcoş48 de kendi motosiklet çadırının üstüne havalandırma delikleri açmıştı, o deliklerden içeri bir şey girmesin diye de delik üstlerine pencerelerde kullanılan sineklik benzeri bir şeyler yapıştırmıştı.

Bendeki çadırda kendinden havalandırma delikleri açılmış şekilde gelmişti, yeterince havalanıyor içi.
Ben iki motorluk geniş modelinden almıştım, vstrom'u alıp da xmax'ı da satmayınca iki motor yanyana durabildi içinde. öncesinde çocuklar bisikletlerini koyuyorlardı, hala xmax'ı sat da bisikletlere yer açılsın bodruma indirip çıkarmak zor geliyor diyorlar.
Hatta gelecek yaza belki bisikletler için de bir tane geniş modelini alırım rahatlarız.
Kullanımı çok kolay arkadaşımda vardı ama siteye koymak sıkıntı olur mu bilmiyorum sonuçta 1 araba yerine koyucam ve orada sabit olarak durucak yağmurdan kardan korusa yeterli. Teşekkürler öneri için site yönetimiyle konuşayım

Motosikleti
Kullanımı çok kolay arkadaşımda vardı ama siteye koymak sıkıntı olur mu bilmiyorum sonuçta 1 araba yerine koyucam ve orada sabit olarak durucak yağmurdan kardan korusa yeterli. Teşekkürler öneri için site yönetimiyle konuşayım
almışken az farkla geniş olanı alırsanız içine motoru sokmak daha rahat olur, madem bir araba yerine koyacaksınız.
Site yönetimi ile konuşun, motor yağmur/güneş altında açıkta kalmasın araba yerine motoru koyucam diye anlatın belki anlarlar.

Üretici bana ne renk istiyorsun diye sormuştu, ben çok dikkat çekmesin, gece de neredeyse görünmez oluyor diye gri istemiştm, bahçede çok çirkin de durmadı yukarıda paylaştığım instagram videosunda görünüyor zaten. Yani derme çatma bir şey değil de böyle bir şey diye foto gösterip de konuşursanız site yönetimi ile daha olumlu olabilir, yoksa çadır da ne yaa derme çatma çirkin durur deyip hayır diyebilirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar