- Konu Yazar
:cat:canım kardeşim bu işin ustası olraktan coook vermşn o dişli pyasada 10 tl ayrıyetten makine inmiyor üst kapaktan halloluyor neyse bidaki sefere bir kac yere sormadan yaptırma bunlar yüzünden adımız cıktı....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 ----------
arkadaşlar cahil olmayın eksantrik dişlilerim dyor ya 125 150 151 100 ya kactane eksantrik dişlisi var 1 öbür ucu grang saten ha grang değiştyse bilemem contası yağı grang,dişli o para yapar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:13 ----------
canım kardeşim bu işin ustası olraktan coook vermşn o dişli pyasada 10 tl ayrıyetten makine inmiyor üst kapaktan halloluyor neyse bidaki sefere bir kac yere sormadan yaptırma bunlar yüzünden adımız cıktı....
haklısınız. biraz cahilliğim vardır motorun içine.pek anlamam.benim dediğim krank milinde sanırım sol tarafında 2 tane üst üste olan dişliler. silindirle de bağlantısı var sanırım. bu arada 150 lira sadece işçilik ücreti. o iki dişliyi birisinden satın almış 50 liraya.bu dahil değil o fiyata.bayrama geldi. ben de acele ettirdim.sanırım o yüzden aldı bu fiyatı.ama motorumu bayrama kalmadan çok önce yapabilirlerdi.servisle usta arasında büyük bir iletişim sorunu var. beni de hiç bilgilendirmediler. ben sanıyorum ki parçalar sipariş verildi ve gelince hemen yapılacak. işler tamamen farklıymış.neyse uzun mesele. neyse oldu bi kere artık
selamlar. ilgilenenler sağolsun