Motorsikletime modifiye yapmak istiyorum

benim ramzey 100cup parlıament rengi 0 motorum var egzos ve dış görünüşünü değiştirmek istiyorum sizce nasıl bişey yapmamı istersiniz biraz yardımcı olursanız sevinirim biraz hesaplı olmasını istiyorum:pale:

Tek tavsiyem eğzozla oynama sokak aralarında bas bas bağırta bağırta cup kullananlardan olma insanlar arkalarından iyi şeyler söylemiyorlar emin ol. :)

Neon filan deneyebilirsin yada motora ufak beyaz ışık takarsın ikisi beraber hoş olmaz. Ama cuplara en ufak modifiyede bile apaçi gözüyle bakılabiliyo. Ne kadar basit, sade o kadar iyi

Valla ananı babanı kısacası sülaleni seviyorsan egzozunu deldirme benim 3 arkadaşım var deldiren 2si pişman biri de dengesiz yandaki yerlerine led döşetebilirsin elcikleri değiştirebilirsin farı beyaz yaptırabilirsin jantlara şerit çekebilirsin reflektörlü daha güzel olur

ben balkonda ders çalışırken apaçinin biri yüksek devirde delik egzozda geçiyor neler diyorum neler dikkatimi dağıtıyorlar

Valla ananı babanı kısacası sülaleni seviyorsan egzozunu deldirme benim 3 arkadaşım var deldiren 2si pişman biri de dengesiz yandaki yerlerine led döşetebilirsin elcikleri değiştirebilirsin farı beyaz yaptırabilirsin jantlara şerit çekebilirsin reflektörlü daha güzel olur

ben balkonda ders çalışırken apaçinin biri yüksek devirde delik egzozda geçiyor neler diyorum neler dikkatimi dağıtıyorlar

Ama senin balkonda ders çalışmanda sıkıntı yok adamın yoldan geçmesi sıkıntı:silent: Demek tuvalette ders çalışsan üst komşu kabız olsa onada saydırıcan:farao: Düz mantık sen odanda çalış bence...

Etiketleri sök, koltuğa döşeme yaptır oturduğun yer motorun rengi olsun koltuğun arka yan ayrım filen siyah kalsın, fara xenon tak buz mavisi, ön amortisör yayından 3-4 diş kestir, arka amasörü 32 cmlik fındık(mobilet) amortisörüyle değiştir, jantların ortasını siyahı boya, fazla abartmadan arka amortisörün olduğu yere 3 veya 4 cmlik beyaz led tak şimdilik bu kadar :)

Moderatör
Ama senin balkonda ders çalışmanda sıkıntı yok adamın yoldan geçmesi sıkıntı:silent: Demek tuvalette ders çalışsan üst komşu kabız olsa onada saydırıcan:farao: Düz mantık sen odanda çalış bence...

Ders heryerde calisilir, balkon, sahil, acik havada herhangi bir bank, tuvalet. Abes ve yanlis, hatta medeniyetsizlik, aptallik ders calismak degil, ders calisani, bebek uyutani, mesaisini bitirip yorgun argin evine gelmis isci kardesimi delik egzosla rahatsiz etmektir.

Konuya donecek olursak, hic bisey yapma, parana yazik etme. Butcen kisitli belliki, koy benzini gez, yeni yerler, yeni dostlar kesfet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar