Motorsiklet Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım.Ben İstanbuldan Ensar Oytun.Ulaşım amaçlı motor almak istiyorum.5000 tl ye kadar bütçem var,ikinci el yada sıfır farketmez tarzıda farketmez(Biraz araştırma yaptım bu konuda gözüme güzel gelen benim için güzeldir).Arada sırada Kocaeli'ye gitmeyi düşünüyorum alacağım motorumla normalde üsküdarda oturuyorum.İki kişiyi taşıyabilecek,50-100 km yol gidebilecek ve standart yükseklikteki yokuşlardan çıkabilecek(scooter bile olur) bir motor tavsiyesi istiyorum,sizden.Çin malıymış falan hiç farketmez götürsün yeter.Ben daha önce biraz araştırma yaptım şu modeller gözüme güzel gözüktü.

Asya motor Nostalji 125t
Mondial 125 zn
Honda Cbr 125r

Not:Motosiklet milliyetçileri lütfen bu konuya yorum yazmasınlar.Daha öncede belirttiğim gibi 'ulaşım amaçlı' alıyorum.

Şimdiden teşekkür ederim,saygılarımla.

Asyayı Mondiali geç. Cbr'nin yedek parçasına da ateş pahası diyorlar. Ybr, Cbf 150, ya da TVS Apache tarzı bişey olabilir. Çinlilerden uzak dur forumda çoğu kişinin dediği gibi, hadi tek olsan bir derece de iki kişi çinliler için zor. CB 125 de var yeni ama onun iki kişiyi çok rahat taşıyacağını düşünmüyorum açıkçası, hadi motoru götürür belki de kalıbı çok çok ufak ergonomik olmaz.

İstediğin özelikleri karşılayacak bu bütçeye uygun en iyi seçenek cbf 150 olur. Detaylı bilgi istiyorsan cbf 150 kullanıcıları topiğine bak.

"scooter bile olur" dedigine gore, scooter kesmeyecektir bir sure sonra :)

Motosiklet tecrubeniz ne durumdadir? Yeni mi basliyorsunuz yoksa daha once ne kadar sure/km motosiklet kullandiniz? Vitesli motosiklet kullanmayi biliyor musunuz? 5000 liralik butceye koruma ekipmanlariniz dahil mi? Sanirim bunlarin cevabi ile daha iyi yardimci olunabilir. Birde altin elbiseli adam-baslangic motoru videosunu izlemenizi tavsiye ederim.

yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar cbf 150 nin tipini çok beğenmedim.Motor tecrübem hiç yok ama ehliyete yazıldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar