Motorsiklet Kardeşliği?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bizim orlarda genelde bir motorla karşılaştığımızda yolda korna çalarız
karşılıklı
Geçen maltepede yolda kaldım taşıyordum servise, 4-5 tane motorlu arkadaş geldi ayrı ayrı
"abi hayırdır ne oldu yardım edelimm.saolun dedim kayış attıı abi taşıyalım arkaya bağlayıp dediler..saolun dedim..
bayağı bir taşıdım artık baktım şekerim düşüyor bir kurye geldi usta taşıyayım dedi bende tamam dedim bi lastik çıkardı kartaldan pendiğe kadar taşıdı saolsun.."
sonra bir kere daha yolda kaldım ondada bir sürü arkadaş motorlu durdu yardımcı olalım dedi taşıyalım dedi bir..
yine bir motora takıldık taşıdılar saolsun

bende bir iki kere yardım ettiğimi biliyorum..
iki kerede motor taşıdığımı

ANLAYACAĞINIZ YOLDA MAHSUR KALMIŞ BİR KARDEŞİMİZE YARDIM EDELİM :joker: :joker: :joker: :bestmt:

NAsı motor taşımak ? 4-5 tane motor 100'er kilo olsa en hafiften 500 kilo eder. Nası taşıdıgını anlamadım. Kucagında mı taşıyosun napIyosun. Arkaya bağlayıp 4-5 motor nasıl taşınıyo. Bişiy anladıysam arabistanlı lawrence olayım.

cenkmenderes' Alıntı:
NAsı motor taşımak ? 4-5 tane motor 100'er kilo olsa en hafiften 500 kilo eder. Nası taşıdıgını anlamadım. Kucagında mı taşıyosun napIyosun. Arkaya bağlayıp 4-5 motor nasıl taşınıyo. Bişiy anladıysam arabistanlı lawrence olayım.
kusra bakma hajı türkçem iyi dil editledim :salut:

ben genelde bagajda küçük su şişesinde 500ml benzin bulundururum
geçen akşam kuzenle giderken baktım bir tane scooterlı genç yanında kız arkadaşı var çaresiz bekliyor durdum yanında abi benzin bitdi mümkünse en yakın benzinciden alabilirmiyiz dedi bende indim motordan hemen verdim benim yedek benzini dedim al bu işini görür en yakın benzinciye kadar abi ne kadar vereyim dedi dedim herşey para değil
Allah razı olsun duası bile yeterli geldi o an

Eskisine nazaran biraz daha anlamaya başlamış olsam da hala tam olarak çözemedim ya neyse..

Moderatör (forrap)
powerbyaydin, iyi yapmışsın sana da bu yakışır... :cat:
Aslında böyle şeyleri anlatmaktan hoşlanmam ama bende geçen gün bi özürlü dostumuz belki görmüşsünüzdür mobiletlere arkayı 2 teker yapıyorlar bi levhayla falan oturma yeri yapıp 3 tekerli özürlü aracı olarak kullanıyorlar onlarla 4 yolun ortasında stop etmiş motor çaresizce sağına soluna bakınıyo arabalar geçiyo herkez korna çalıp geçiyor kimse yardım etmiyor :farao: İndim motordan gittim yanına motoru ittirdim çalıştı allah razı olsun dedi...Ve inanın o anki içimdeki huzuru anlatamam...Bütün motorcular dostum kardeşimdir hatta insan olan bütün insanlar...

Süper Moderatör (BBRR)
aydın 5 kaada satmamışsınya yuh diyom :cherry:
hazır denk gelmiş :pl:

ben aküm boşaldığı için yolda kaldım bir gün siz siz olun taxı cilerden yardım istemeyin uyuz abicim hepsi sonrada daha bir çok sebepten taxı ve dolmuşçulara gıcık oldum zaten ulem bir aküye takviye yapmadılar beee sadece kabloyu artı ve eksi kutuplara deydirecektim sen bunu tut ben senin arabayla gideyim dedim sanki neyse evet en doğrusu motorcu arkadaşlardan yardım istemek ve kesinlikle yardımcı olmak

yolda kalınca anlıyor insan bazı şeyleri
yardım etdiğiniz kişinin yüzündeki mutluluk + size söylediği sözler yetiyor

bende biraz önce kandıra yolunda çay içmek için atladım motora gittim. Yolda iki skooter durmuştu. Refleks olarak durdum yardıma ihtiyacınız var mı diye. motorsikletin ortak nokta olması sanki aynı aileden geliyormuşsunuz gibi bir his veriyor insana. haaa o iki scootera ne oldu diyorsanız sadece sohbet ediyorlarmış. :cherry:

Benimde başıma geldi böyle birşey.Kanuni 125 Seyhan motorlu bir arkadaş geçen gün yolda kalmış akşam.Otobüz durağının önünde bekliyordu.
Gittim yanına,noldu filan dedim,anlattı böyle böyle benzin bitmiş,dedim motoru kilitle buraya,gittik benim motorla benzin aldık geldik.
Arkadaş sapasağlim yoluna devam etti,bende bir kişiyi memnun etmenin verdiği zevkle yoluma devam ettim.

Ya acaba diyorum Anadoluda mı bu kardeşlik.Ben gördüğüm zaman mutlaka yan gözle bakıyorum.Özelliklede ışıklarda filan,yada yolda kalan olursa ilgileniyorum ama millet yanımdan tın tın geçiyor.Belkide bana denk gelmedi böyleleri hiç..

genelde ben de dururum ve çok da duranı gördüm. Potenza sana rastlamıyor demek ki (;

Forumdan Uzaklaştırıldı
motorsiklet ayırımı yapmadan dururum elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım :rendeer:
çünkü bi gün bizimde başımıza gelir yolda kalma durumu :cat:

Bilmemki...Denk gelmedi belkide..Aslında kim olursa durmak lazım,bu bir insanlık görevi olmalı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar