motorsiklet almak lazım

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
arkadaşlar motosiklet dünyası olarak ülkemiz adına çok üzücü fakat,firmalar tarafından da neden se pek desteklenmeyen bir finans durumu var ki, senelik faiz politikası, her nedendir bilmiyorum, yurtdışındaki durum bizim aylık faizlerimize karşılık onların senelik oranları; mesela 2,99% lik senelik bizde ancak aylık faiz oluyor. şimdi gelelim esas konuya; bu konu motor firmalarının kendilerinin yaptırımlarınla ancak oluyor, fakat bizim ülkemizdeki (birçoğumuzun rüyalarını süsleyen marka modeller) firmalar maalesef böyle birşey için uğraşmıyorlar ve yurtdışındaki firmalarada söylem iletmiyorlar. ben derim ki büyük bir çoğunluk olarak (tüm motor tutkunları) birkaç insan seçilerek firmalara kampanya ve yaptırım gücü kullanmalı, dolayısı ile herkes sevdiği motora kavuşmalı. buarada birçok motor kahramanı var ortada anketlere çıkıp, şov resimleri ile insanların ağızlarında ki suları yerlere döken, bana kalırsa birazda insanlara öncülük edip böyle bir kahramanlık yapmakta gerekmez mi??????????

olay motor firmalarının yaptırımı ile ilgili değil.
bahsetmiş olduğun yabancı ülkelerdeki ekonomi rayına oturmuş tıkır tıkır işleyen, risklerden krizlerden uzak, faizlerin çok düşük olduğu bir ortamdır.bizde her ne kadar enflasyonun düştüğü ve ekonominin düzeldiği iddia edilse de, bu durum geçici olabilir ve her an bir kriz daha patlak verebilir.yani ekonomimiz henüz güvenilir ve uzun yıllar sürdürülebilir bir istikrara kavuşmuş değil.bir gün gelir ekonomik göstergelerin hepsi ab ortalamasına ulaşırsa, almanya'da olduğu gibi %0,09 aylık faizlerle 10-15 yıl vadeli satışlarla istediğimiz araca biner gazlarız.bugün almanyada düzenli bir geliri olup sıfır araç almayanı dövüyorlar! :)

Motosikleti
herşeyden önce güç seninle olsun, ancak görünürde olan ekonomik durum açısından firmalar söylediğim yaptırımı uygulayabilirler. Çünkü bazı görüştüğüm firma yetkilileri yani bazı japon üretici firmaların çekil gözlü insanları böyle bir konu ile ilgili olarak bize gelirlerse zaten çözüm üretiriz diyorlar. Sevgili Jawa cım :queen:

Motosikleti
elim sürçmüş motorsiklet yazmışım ama yazıda ki motosiklet :cat:

Motosikleti
cankat anlamadım, +1 nedir
edit niye :silent:

+1 sana katılıyorum demek. editse; zaten senin söylediklerinin arasında geçen başka konuşma yok, söylediklerin aynı kutucukta bulunsun diye :bounce:

Motosikleti
çok teşekkür ederim. edit nasıl olacak anlatırmısın. :king:

sağolasın şimdi anladım :cat:

senin yazılarının bulunduğu her kutucuğun sağ üstünde "değiştir" var. Oraya tıklayınca önceden yazdığın yazıya bişeyler daha ekleyebilirsin :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar