Motorsiklet alarmı montajı nasıldır..

Selam Arkadaşlar..
http://www.rialli.com/urunler/264_aksesuar/10133__alarm-motorsiklet-anahtarli/#

Bu alarm kitini motoruma takmak istiyorum acaba montajı nasıldır, motorda sorun yaratırmı bilen birisi varsa sevinirim..
Cevaplarınız için teşekkürler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kırmızı yuvarlak parçadan çıkan kırmızı ve siyah kabloyu aküye bağlıyorsun + ve - olarak diye biliyorum %100 emin değilim. Motora herhangi bir zararı olmaz. Bende kullanıyorum aynısını, sorun yaşamadım.

Bagzi motorlarda alarm baglama soketi var eger sendede varsa isin cok kolay direk soketi takip kullanabilirsin eger yoksa tesisata girmen lazim dortululer vs ama sadece sarsintiya duyarli olsun istiyorsan direk akuye bagla araya sigorta koy ne olur ne olmaz

bence hiç uğraşma arkadaşım motoruna bağlattı hemde uzaktan kumandadan çalıştırma ve kapatma özerlliği vardı 20 tl verdi montaja 20 tl için motorunuzu riske attığınıza değmez çünkü güvenlik amaçlı tesisatına sigorta bile bağladı usta

http://dx.com/p/vibration-activated-120db-anti-theft-security-alarm-with-remote-control-1-6f22-33475

tavsiye ederim kullanıyorum memnunum...

asya model scoterların yenı cıkanlarında dırect bu soketı takıyorsun elden marş'a kadar hazır oluyor,

onun dısında,
bu sokettekı,
KIRMIZI kabloyu aküden gelen + kablosuna ekleyeceksın,
SİYAH olanları ise - kablosuna ekleyeceksın,
SARI renklılerı sag ve sol sınyallerın + (turuncu ve acık mavı renklı olanları) 'na ekleyeceksın,
MAVİ renk olanı kabloyuda motorunun marş kablosuna yanı sarılı kırmızılı olan kabloya eklıyorsun,
dıer renk PEMBE ve GRİ olanı ıse kontak kablondakı SİYAH BEYAZ kabloyu kesıyorsun ve ıkı ua bu ıkı renk kabloları eklıyorsun,
sonrasında tesısatın hazır,
alarm devreye gırınce sınyallerde yanar,
ve elden marş yapılmıs olur,

Vitesli modellerde elden marş risklidir,
debrıyaj musuru arızalı motorlarda vıtesteyken marş esnasında motor zıplama rıskı tasır ve düşer motor...

Kolsy gelsin...

Mümkün İse İNWELS öneririm...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar