motorlu klipler...yardımm...

arkadaşlar içinde racing motorların bulunduğu yabancı klip arşivi yapmaya başladım..bildiğiniz ve beğendiğiniz klipleri yazarmısınız..?şimdiden teşekkürler

Valla illa racing mi?
Ben baya video var ama chopper olsa hemen hemen tüm 80'lerin rock gruplarının videolarında var. Race'li tek bildiğim video Top GUn filmin o ölümsüz şarkısı Take my breath away'de var. O sahne hala ölümsüzdür.

Bide tam hatırlamıyorum bende şu an için yok ama Whitesnake'in bi videosunda "Is This Love" olmalı ama motor neydi hatırlamıyorum.

Kemal' Alıntı:
Valla illa racing mi?
Ben baya video var ama chopper olsa hemen hemen tüm 80'lerin rock gruplarının videolarında var. Race'li tek bildiğim video Top GUn filmin o ölümsüz şarkısı Take my breath away'de var. O sahne hala ölümsüzdür.

Bide tam hatırlamıyorum bende şu an için yok ama Whitesnake'in bi videosunda "Is This Love" olmalı ama motor neydi hatırlamıyorum.

evet bendede sadece Take my breath away klibi bende topgun flimini arıyorum elinde bu flimi olan var mııı????

lil kim 'in bir klibi vardı..içinde modifiyeli hayabusalar görülüyordu.şarkı da güzel..onu bulsam iyi olur...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Puffy Daddy & Faith Evans - I'll Be Missing You klibinde var ama çok az bir bölümde motosiklet gözüküyor.Yani baştan sona motosiklet temalı değil.

ELINT' Alıntı:
evet bendede sadece Take my breath away klibi bende topgun flimini arıyorum elinde bu flimi olan var mııı????

Bende var bir ara upload ederim sana özelden gönderirim. Daha dün izledim hatta nişanlıma bak ben bu sahne yüzünden motorlara merak sardım demiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar