Motordan ne zaman düşülür / Ayşe Şule Bilgiç

Mersin İl Temsilcisi
şimdi bu listeyi tamamlamak şart değilse, ben 1. de bırakırım arkadaş :)
her şeyi sonuna kadar yaşamak zorunda değiliz di mi?
yoksa şart mı???
allah düşürmesin, düşenlere de yardım etsin

meraba haklısınız bence özelliklede 9.maddede binmeyi bilmeyen denyoları kalpleri kırılmasındiye arna alırsan düşersin tabi
bende cok kaza yaptım yaptımdiyede bırakmam nerdeyse profösyenel sürücü sayılırım yarışa biliriz yakındaki arkadaşlarla

(19- Gidon kilidi boyunda olan motosikletlerde, gidonu kilitli unutup hareket
ederseniz, düşersiniz)
bu kılıt yuzunden kac kez dustum bence bu kılıde uyarıcı bır ısık takmak lazım:pr:

Muhahah 63. maddeye bakar mısınız......
:cherry:

ama güzel maddeler var :cat: :wiinkk:

40- Yeni lastiklerin yola alışma kilometresi vardır. En az 100 km. dikkatli sürün. Aksi halde kayıp düşersiniz.

peki lastik yakma yöntemi ile birkaç km ye inebilirmi?

bide ya limit gitmek nedemek oluyo

40- Yeni lastiklerin yola alışma kilometresi vardır. En az 100 km. dikkatli sürün. Aksi halde kayıp düşersiniz.

peki lastik yakma yöntemi ile birkaç km ye inebilirmi?

bide ya limit gitmek nedemek oluyo

doldur depoyu çık yola yavaş yavaş gezerek 100 km. yi doldur..... bu kadar.. neden başka bir yöntem arıyorsun ki?

Çok madde var hatta akla gelmeyecekler de yok deiil hani,iyi bi çalışma olmuş bravo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Birde nazara gelirseniz düşersiniz...Hemde kötü düşersiniz...Allah kem gözden esirgesin...Nazardan uzak etsin..

bilgi paylaşımı icin ssagol bende ıslak yolda 40 la gıderken dustum:pr: göreseniz sanki bilerek yaptııgımı sanarsınız motor baktım kayıyor yapacak sey yok hemen atladım uzerınden motor 10 15 mt suruklendı park halınde arabanın arka tanpona vurdu. hızım 40 degilde daha fazla olsa zaten ehhlıyette yok ozaman sonu kötü idi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hey dostum ben motora binmeyi düşünüyorum sanırım sonuçlarına katlanıcam ama bunu yapmadan ölmeyeceğim .....

gunduz gordugunuz viraji gecede tahmin etmeye calismayin dusersiniz. nerden biliyosun die sormayin :queen:

Ne çok düşme sebebi varmış ya hep düşüyoruz aman Allah düşürmesin:)

henüz düşme vukuatım olmadı tabi motorumun olmaması da buna bi etken gibi :p arkadaşlarının motorunu kullanırken çok daha dikkatli oluo insan ama yine de inşallah hiç bişey olmaz ve sağ salim motor aşkıyla sonsuza kadar olmasa bile gittiği yere kadar gider

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar