Motordaki çizikler için...? Lütfen yardımcı olun.

Arkadaşlar bugun bir arkadaşım motorumu kullanmak istedi ve güvendim verdim sağolsun motoru bir güzel sol tarafa devirdi.Kırık yok ama hafif derin çizikler var.Bu çizikleri nasıl geçirebilirim.Motorun rengi parlak gri,lütfen bana yardımcı olun o çizikleri nasıl geçirebilirim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En kalın pastayla bile çiziği dolduramazsınız, o yüzden cila atın kafi.

Benim de, motor, serviste çok çizilmişti.Tabii, dükkan küçük, motor çok, motorlar birbirine sürtüyor bir şekilde.

Boya numarasına göre yada göz kararı retuş yapıla ilir benimde ön çamurluk çizik.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım onu oto yıkamacısında git bi sor,ben b kere motoru yıkattım da bana güneşli bi havada gel,depoun üstündeki çizikleri falan güzelce kapatalım şu matlığıda gider hem,kaportanda saçını tararsın demişti,havalar iyileşsin gideceğim. aklında bulunsun:)

İnsan kendi kıyamıyor binmeye çizilmesne başkası yapıncada daha çok üzülüyorsun.Macun sürülebilir belki.

kardes gecmıs olsun derın cızıkse pasta cıla kapatmaz renklı bu tarz cızıklerı kapatacak sonax ın pasta cılası vardı gormustum boyana uygun varsa al dene ayrıca bazı arkadaslarda demıs ınce uclu resım fırcası alıp kaportacıya gıt onlarda numarasına gore boya bulabılırsın bosuna fazla alıp masraf etme veya sen bant yapıstırım yada el becerını gosterıp uzerıne surup kapatabılırsın derın cızık degılse zaten pasta cıla kapatır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar