motorda sıkışma

iyi günler arkadaşlar bende cbx750 var soğukken marşa bastığımda gayet güzel çeviriyor ama sıcakken marşa bastığım zaman çevirmiyor sıcakken arabadan takviye yapıyorum (araba çalışırken) anca öyle çeviriyor acaba bi sıkışmamı oluyor biyerde stop ettiğimde 1 saat soğumasını bekliyorum marş motorundan değil galiba sorun elimde 2 tane var ikiside aynı davranıyor sizce sorun neden kaynaklanıyor arkadaşlar.

Normalde sıcakken çok daha rahat çevirmesi lazım. Motor yeni mi yapıldı?

aküde kesinlikle sorun yok 2 3 tane aküyle denedim yeni akü aldım motoru yeni topladık yağ durumu normal dün yağını değiştirdim marş motorlarının 2 side sorunlu olabilirmi acaba

bugün marş motorunu sanayiye götürdüm adam açtı içini içindeki rulmanı değiştirdi temizledi bişeyler yaptı aldım taktım ama deneme fırsatım olmadı daha vites kolu tornacıda yarın onu alıp deniyecem bu arada aklına başka bişey gelen yokmu arkadaşlar 100 kişi bakmış ama cevap veren yok :(

seninki mantıklı bir sorun :) marş çeviriyomu yoksa tık edip bırakıyomu benimki gibi

sübap ayarı iyi değildir ısınınca iyice uzuyor buda motorun kasılmasını sağlıyordur

sorun çözüldü sayılır fazla test edemedim ama şimdilik iyi görünüyor içindeki burçları değiştirdim temizledim rulman vardı onu değiştirdim bu arada motorda subap ayarı yok

arkadaşlar bende de bi mz etz 251 var bi ara çalıştırayım dedim biraz pompaladım sonra kontagı açıp bastım isteninen ses çıkınca gaz verdim pedal birden yukarı attı ondan sonrada inmiyor artık takılıyor sorun ne olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar