Motorcunun Seyir Defteri

Cümleten selamlar. Yakın zamanda kendi blog yazılarımı yayımlayacağım siteyi açtım. Daha çok gezip gördüğüm yerleri sizlere tanıtmak ve aynı zamanda motorcunun başından geçenleri anlatacağım amatör bir yazı dizisi olacak. Bakalım sonuç nasıl olacak. Yorumlarınızı beklerim.

http://otobeygir.blogspot.com.tr/

giriş kafadan en önemli nokta fakat anlatımlarını "demir at" tadında imgelerle daha fazla süslersen ilgi çekiciliğin artar diye düşünüyorum

kaldı ki okumak daha çok eğitim seviyesi ile alakalı olduğu için herkesin bildiği noktadan olaya girersen, sadece düz yazı tadında bakar belli bir noktadan sonra göz taraması ile özet geçerim

farklı düşününler olacaktır mutlaka
fakat kaldı ki aea yı bile anlatım tarzı yüzünden takip eden bir sürü insan var hani bilgi kısmını geçtim mesela son video daki(250 cc capon ) aaa çıplak demesi ve arkasından çıkan kral çıplak sahnesi gibi...

yine de tebrikler ve başarılar

giriş kafadan en önemli nokta fakat anlatımlarını "demir at" tadında imgelerle daha fazla süslersen ilgi çekiciliğin artar diye düşünüyorum

kaldı ki okumak daha çok eğitim seviyesi ile alakalı olduğu için herkesin bildiği noktadan olaya girersen, sadece düz yazı tadında bakar belli bir noktadan sonra göz taraması ile özet geçerim

farklı düşününler olacaktır mutlaka
fakat kaldı ki aea yı bile anlatım tarzı yüzünden takip eden bir sürü insan var hani bilgi kısmını geçtim mesela son video daki(250 cc capon ) aaa çıplak demesi ve arkasından çıkan kral çıplak sahnesi gibi...

yine de tebrikler ve başarılar

eyvallah. teşekkür ederim. nasip olursa yağ değişimi olsun. bu sayfadanda rotaları vs. paylaşırım.

Benim hoşuma gitti. Güzel bir çalışma olmuş lakin potasyum 'un dediğine katılıyorum mizah!! Birde fotoğraflarda bence daha fazla motor görülmeli yani hani motoru sadece oraya gidip gelmek için değilde tur yapmışcasına göstermelisin umarım anlatabilmişimdir :)

Benim hoşuma gitti. Güzel bir çalışma olmuş lakin potasyum 'un dediğine katılıyorum mizah!! Birde fotoğraflarda bence daha fazla motor görülmeli yani hani motoru sadece oraya gidip gelmek için değilde tur yapmışcasına göstermelisin umarım anlatabilmişimdir :)

eyvallah. tavsiyene uyacağım bir daha ki gezilerde. teşekkürler.

Yalnızca gezdiğin yerleri değil, buraları fotoğraflarken kadrajının içine motosikletini de almalısın, hatta özellikle motorunu ve bölgeyi estetik göstermelisin ki yazılarında "motorcu tadı" olsun, dikkat çekrsin ve okuyan özensin. Kolaylıklar diliyorum.

Kendi kaskımı yaklaşık bir hafta önce çaldırmıştım. Yeni kaskımı sipariş ettim fakat daha gelmediği için bir yakınımın kaskını emanet kullanıyorum, kafa bedenlerimiz aynı. Kask Shoei GT-Air Wanderer TC-1. Kaskın teknik bilgilerini internetten bulabilirsiniz. Benim sadece kullanıcı yorumumu içeren blogum...

http://otobeygir.blogspot.com.tr/2015_05_01_archive.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar