motorcunun aşkı !!!

bi yarış motorunun uzaklardan gelen derin ve tok egsoz sess biz motor tutkunlarını motorcuları diyim nasıl heycanlandırır nasıl bi haz aldırır bi düşünün durur o ses büyük bi heycanla dinlenir ve önünden geçerken dikkatli inceleyici bakışlar alır yerini ve o heycan hep vardır motorcuda. Bence motor bi yaşam tarzıdır dikkat gerektirir erken bırakmamak için..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynısı bendede vardır çevremdeki kişilerde tanıdıklarımda hep yarış motoru vardır. ben daha genç olduğum için (17) ailem o tip motora izin vermiyor ama en geç 2 ay içinde allahın izniyle bende alacam kendi paramla. he sonra o ses benide çıldırır 4 eksoz çıkışı vardır ara gazı verdiğin zaman boom boom yapma sesi adamı delirtir. :thumright:

slm hoşgeldin zaten o ses yüzünden bigün bende camdan veya balkondan düşcem sesi duyunca cama nası koşacağımı şaşırıyorum hızımı alamayıp yapışıomm cama :rendeer:

abiler o ses ger&ekten bir başka oluyor.
hele burda (trabzon) bir zx 10 var şimdi yatıyor ama.
bir boğunuk sesi var. adamı yakıp bitirıyor. bir defasında ona &arşı i&inde rastlamıştım. bısıkletlen &ok uzun bir süre takip etmiştim onu.(oda galıba bankada ıslerı vardı. ikide bir duruyordun banka önlerinde)
neyse ama adam sonunda farketmıstı. bende o asvalta cıkınca rahatlamıstım.(pedal &evirmekten):)
kalın sağlıcakla
speed abi üzülme bende 17 yasındayım.
beraber bir cbr1100 alır cıkarız yollara:)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
cemkurt' Alıntı:
bi yarış motorunun uzaklardan gelen derin ve tok egsoz sess biz motor tutkunlarını motorcuları diyim nasıl heycanlandırır nasıl bi haz aldırır bi düşünün durur o ses büyük bi heycanla dinlenir ve önünden geçerken dikkatli inceleyici bakışlar alır yerini ve o heycan hep vardır motorcuda. Bence motor bi yaşam tarzıdır dikkat gerektirir erken bırakmamak için..
Cemkurt aramıza hoşgeldin...

o güseL sesi oLmasa bukadar merakLı insan oLmasdı..! o ses varya o ses !! beni çıLdırtıyo! sesi duyunca transa geçiom ! aLLah ne verdiyse devam yakıyo asfaLtı :thumright:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar