Motorcuların Yüz Karaları

http://www.youtube.com/watch?v=qXaYE4c_6CE

Evet arkadaşlar bunlar kendilerine motorcu diyorlar ve motora karşı zaten önyargısı olan halkın bu duygusunu ısrarlar pekiştiriyorlar 150km de kafalarında kask bile yokken dengesiz bir şekilde motor sürüyorlar ve bırakın kendi hayatlarını çevrelerindeki herkesin hayatını tehlikeye atıyorlar adeta bir serseri kurşun gibiler aman dikkat edin bunlara

Videoyu ktunnel gibi siteleren girerek izleyebilrsiniz malum youtube ülkemizde yasaklı

Son düzenleme:
Sonra motorlara ne gözle bakılıyor aileler izin vermiyorlar şeytan işi diyorlar yazık hepsi böyleler yüzünden:(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
onlar tek tek temizleniyorlar zaten kazalarla.yazık yani.

Bune ya fırıncı küreği gibi yatmışlar motora pantalonlar çorap içi filan.
Şaka maka aerodinamik olayını çözmüşler...:cherry:

bunlarda denge falan da yok direk uzanıyorlar motora üstüne üstlük bide ayak çırpan dengesizleri var :D

Cok verildi bunlar :) adamlar kendini düşünmüyor ki bizi bizim cıkacak adımızı düşünsün :) :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bunlar ölmek için yer arayanlar

:queen:O nasıl oluyor ya kasksız hayabusa.Hayabusayı almış kaskı yok:queen::p gelsin kaskını ben alıcam.:p

Kafasında kask olmaması maddi açıdan değil.Zira üzerindeki mont 10 tane kask alacak fiyatta.Giyiyor çünkü mont adamı cool gösteriyor.

Kafasında kask olmaması maddi açıdan değil.Zira üzerindeki mont 10 tane kask alacak fiyatta.Giyiyor çünkü mont adamı cool gösteriyor.

Bende şaka demiştim zaten onun kaskı zaten benim alacağım motorun yarı fiyatıdır.:queen:
Motordan o süratte düştüğünde ben görürüm onun coolluğunu yazık günah.:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motor = Sürat DEGİLDİR !

Yahu biri bana anlatsin nasil kasksiz gidiyonuz 70 dediginde vallada billada gozumu acamiyom ben ki motor kullanmak soyle dursun ya nasil 70 ustunde hiz yapabiliyosunuz? birisi anlatsin ilmini nolur yaw.hayir gercekden kullaniyim dedim oölmuyo :)

Sizin gözlerinizde var demekki problem gözlük takın dermişim.:p
Bence ne gerek var kullanma abi tak kafana kaskını kimseye imrenme;)

:queen:O nasıl oluyor ya kasksız hayabusa.Hayabusayı almış kaskı yok:queen::p gelsin kaskını ben alıcam.:p

kaskı olmadığından değil kaskı giymedi bi başka arkadaşını yetişmek için giyecek zamanı olmadı uyarılarımıza rağmen çıktı yola allaha şükür hiçbişey olmadı :)

Yahu biri bana anlatsin nasil kasksiz gidiyonuz 70 dediginde vallada billada gozumu acamiyom ben ki motor kullanmak soyle dursun ya nasil 70 ustunde hiz yapabiliyosunuz? birisi anlatsin ilmini nolur yaw.hayir gercekden kullaniyim dedim oölmuyo :)

asıl ben.. biraz rüzgar yedim mi baş ağrısından çıldıracak gibi oluyorum gece.. gerçi içi bu kadar boşsa ağrı yapar diye giymeye de gerek yok kendilerince haklılarda..

adrenalini seviyolar ama bi kaza sonunda o hormonu salgılayabiliceklermi merak ediyorum

ben yazın köye giderken sinek sürüsüne dalmıştım vizör berbat olmuştu hızımda 90 filandı vizörü açıp yoluma devam ettim ama gözlük lerim vardı ondan olabilir ama bilemem sorun sizdede olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar