Motorcu abilerimin dikkatine...

Herkese merhaba öncelikle.. Baktımki burda herkes birbirinin sorunlarını çözüyor birbirlerine yardım ediyor. hemen üye oldum çünkü benimde bir sorunum war. Ben 16 yaşındayım dolayısıyla ehliyet e yaşım tutmuuyo :salut:

Geçen gün bi arkadaşımla konuşuyordm onun bi akrabagsı bi motor almış markasını sordum ama bilmiyormuş markasını. Motor harley davidson tarzı böle cruiser mı deniniyodu o model denmiş ama küçükmş fzla büük deilmiş ve 49 cc miş. ben sordum ehliyeti warmı onun diye yokmuş ehliyeti çünkü 49 cc olan motorlar için ehliyet gerekmiyormuş ben böyle duydum.

Şimdi size soruyorum abilerim. Bu motorun markasını modelini veya bunun gbi bi motoru bilen warsa yazabilirmi. Birde gerçekten 49 cc motorlarda ehliyet gerekmiyormu? yardım ederseniz çok sevincem. :cat: yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...:rendeer:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
yok kardeşim öyle bişey.ehliyet olmadan hiçbir motoru kullanamazsın:pale:
bu arada hoşgeldin:rendeer:

vlad1462' Alıntı:
yok kardeşim öyle bişey.ehliyet olmadan hiçbir motoru kullanamazsın:pale:
bu arada hoşgeldin:rendeer:

arkadaş haklı herşeyin bi zamanı var ama dimi ya , bu arada hoşgeldin...

49 cc cruiser olmaz.o olsa olsa moped yada scooter'dır.:mrgreen:

cruıserlerin en düşük 125cc den başlar.çin malı motorlara bi bak istersen.
regal raptor;motomax keeway;jinlun gibi markalar var.

yapmayın ya =((((((((((((((((((((((((( 1 sene daha mı bekliycem ya offff..

ehliyet kesinlikle gerekiyor tecrübeyle sabit olduğunu söyleyebilirim çünkü ben de de 50cc scooter var dı iki defa ehliyet soruldu:cherry: ayrıca o moped dir yada scooter'dir:rendeer: hoşgeldin:rendeer:

öyle demeyin 50 cc çocukların kullanabilceği tarz motosikletler var.Bunlar genelde motocross tipli oluyo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok ööle oflamak puflamak, sabrın sonu selamet derler. bak hazır önünde koca bir sene var internet bağlantın var. sitedeki sürüş tekniklerini okuyarak kendini psikolojik olarak motora hazırla. en azından teorik bilgin olsun ki üzerine pratik yapman kolay olsun, Allah sakların sonra üzülmeyelim senin için. :)

Şimdi bi soru da benden.17'ye girince mi ehliyet alabiliriz yoksa 17 dolup 18'e girince mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar