Motora başlamayı düşünüyorum yardım edermisiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni başlayacak öğrenci 170 cm boy ve 63 kg ağırlık..Choper la başlamak istiyor..4 yıl binecek,.bütçe yazmamış.CEVAP:.ikinci el de,Borelli Ledow.Paran varsa oooo neler var neler.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
herkeze iyi akşamlar,

motosiklet tercihini okuyunca fikirlerimi aktarmak istedim. gv 250 ile 2.5 sene ve 25000 km geçirdim, motorun sökmediğim yeri kalmamıştır (blok hariç onu ustam söküp takıyordu :) ) şu anda honda cbf 150 kullanıcısıyım ve şunu söyleyebilirmki hyosung parça kalitesi olarak hondanın çinde ürettiği motorlardan çok daha kaliteli. arada bir ufak sorunlar çıkarıyordu ama ben o sorunları hiç canımı sıkmadan yaptırıyordum veya yapıyordum. karda, yağmurda her türlü hava koşulunda sürdüm off road yollarda sürdüğüm oldu, uzun yollara bir günde 700 km yaptığım, bursadan çıkıp 1500 km yol yapıp döndüğüm oldu. banamısın demedi demez. mekanik olarak çok sağlam bir motordur yalnız ilgi ister düzgün kullanman gerekir motoru hor kullanırsan sana binlerce lira masraf olarak cevap vericektir. bundan sonra almayı planladığım motor ise gv 650, hyosung karakteristik motor üreten bir marka. çoğu modeli sınıfının en leri mesela rt 125 en büyük arka lastiğe sahip motor (çok tontondur kendisi.) gv 650 sınıfının en güçlü motoru, gv 250 sınıfının en güçlü motoru, gt 250r sınıfının en güçlü motoru idi(daha sonradan tahtı devretti :) ) gt 250 ducati monstera olan benzerliğiyle ve yuvarlak farıyla çok hoş bir motordur.

gv 250 alırsan eğer başlangıç motoru olmadığının farkında olarak sürmen gerekecektir. oldukça güçlü bir bloğa sahip ve ağır bir motordur. motoru tanıyana kadar sakin kullan düşmekten KORK! korku seni hayatta tutucaktır. zamanla çok seveceksin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar