- Konu Yazar
arkadaşlar merhabalar motorun yağını kendim değiştirmek istiyorum model rks rk 125s bu vidalardan hangisi yağ tahliye vidası ve diğeri nedir? bilen varmıdır.
Soldaki yağ sağdaki yağ filtresi sanırım modelden anlayan birisi varsa daha detaylı anlatabilir.![]()
arkadaşlar merhabalar motorun yağını kendim değiştirmek istiyorum model rks rk 125s bu vidalardan hangisi yağ tahliye vidası ve diğeri nedir? bilen varmıdır.
Tuhaf bir dizayn yapmışlar. Ben de aynı fikirdeyim.Soldaki yağ sağdaki yağ filtresi sanırım modelden anlayan birisi varsa daha detaylı anlatabilir.
Tuhaf bir dizayn yapmışlar. Ben de aynı fikirdeyim.
yorumlar için teşekkürler motor 5-6 aydır bende. yağını değiştirmeyi kendim denemek istiyordum iki tane olunca cozememistim bugün olursa bir deneme yapicam.Soldaki yağ sağdaki yağ filtresi sanırım modelden anlayan birisi varsa daha detaylı anlatabilir.
yorumlar için teşekkürler motor 5-6 aydır bende. yağını değiştirmeyi kendim denemek istiyordum iki tane olunca cozememistim bugün olursa bir deneme yapicam.
Soldaki yağ sağdaki yağ filtresi sanırım modelden anlayan birisi varsa daha detaylı anlatabilir.
Tuhaf bir dizayn yapmışlar. Ben de aynı fikirdeyim.