Motor tarzı seçmek

Selamlar.Ehliyetide aldık parayıda denkleştirdik ama bir türlü alacağım motosiklete karar veremiyorum.İçimden bir ses cruiser tarzı olsun diyor ama o fiyata muhteşem bir transalp alınabiliyor ilk gördüğüm anda da ikisinede ayrı ayrı aşık oldum resmen aşk üçgeni yaşıyorum şu anda her an bunları düşünüyorum ama şimdi dank etti iki motorsiklet türünede binmedim şu ana kadar (hayallerimden başka:)) ikisinide düşününce çok heyecanlanıyorum.
Uzun lafın kısası acaba farklı motorsiklet türlerini rahatça deneyebileceğimiz bir yer var mı.Sizlerde böyle ikilemlere düştünüz mü ilk motorsikletinizde düştü iseniz nasıl karar verdiniz.
(Ybr almayacağım :D)

Ehliyetiniz hayırlı olsun. bende sınava girdim hafta sonu,bekliyorum gerisi için. GV250 ama hangisi diye sormussunuz, bence siyahı :) tecrübeniz varmıydı daha önceden? direk Transalp dediğiniz göre kendiniz güveniyorsunuz??

hangisi derken stkanuni mi yoksa hyosung mu idi :) o ikilemden çıktım şimdi bu ikileme girdim ama hatırlattığınız iyi oldu dur birazda o ikileme gireyim :D
Motorsiklet tecrübem yok ama dağ bisikleti ile çok uzun seneler enduro tecrübem var :) kendimi bu motor konusunda çok bilinçli hissediyorum o yüzden yüksek cc olması gözümü korkutmuyor ki hız yapmaktan felan nefret ederim ne çok tecrübe edinmeden asla sıkışık trafiğe yada şehirler arası yola felan çıkmam öyle şeylerin farkında olduğumu sanıyorum.İçim rahat en olmadı alırım hiç binmem ama her sabah kalktığımda onu göreyim :salut:
:)Şaka bi yana ben gene çok dolmuşum bir seçim yapamadım ya.

hımm bende bi ara GT250 baktıgımda aynı ikileme düşmüştüm, HYO mu S&T mi diye, biras baktım iki motorun ithalatçısıda kendi aralarında hukuki bi mücadele içindler sitelerinde sürekli bi ilanlar duyurular, o yusden soğudum vazgectim. Bide ikisde kore malı tamam çin malı değiller ama Japonda değil :) Emok festivalinde Transalpin yüzlercesi ile karsılastım, asırlık makinalar yol canavarı en büyük rakibi de Suziki V-strom ikiside süper makinalar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar