motor şeytanın arabası mı ?

eski insanlar :) adem isa falan :queen: ulem sanki, çağ öncesinden bahsediyoz neyse

yaşlı insanlar motora şeytan aleti diyolar bunu hikayesini bilen varmı yada senaryosu olan ,olmayanda üretsin

yoksa bişey mi biliyolar
yoksa onlar ,yoksa onlar allaaaahııımmmmmmmm :cyclopsani:

Motosikleti
Su Motoru
Hızlı, atik, aşırı dikkat ve sağlam reflex gerektiren, trafikte durdurulamayan, klas, cevreyle iç içe olmayı sağlayan bir alet olduğu için kıskanıyorlar abi :cherry: onun için yok şeytan icadı, cin makinası, filan diyorlar. Zamanında kendileri Bisan Güçlü ile dalmışlar ıssırgan otlarının arasına akşam pederlerinden dayağıda yemişler iki tekere tövbe etmişler biz binince "şeytan icadı" oluyor. Eea o zaman Çin, Japonya, İtalya, Almanya şeytan dolu abi :p ...

Belki de "Hell's Angels" (Cehennem Melekleri) isimli motorlu topluluktan üretilmis saçma bir tanimdir kim bilir... :pl:

benim pederde öle ama adamın sebebi var
hollandada bmw motoru varmış eskilerden ışıklarda dururken herzaman ön freni sıkardım diyo o zaman ikisinide sıktım dedi arkadan araba bi koymuş öndeki arabaylaarasına almış motoru bizimki 5 metre fırlamış havay asağ kolunun altından sırtını dolaşıyo sol koluna kadar dikiş var ve dalağını almışlar 25 sene önce olmuş olay
ama dalagının olmadığını yeni öğrendi röntgen çekildiginde

belki onda tövbe etmiş ama ben motoru koparınca içi geçiyo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence araba gıbı kazada surucuyu korucak bısey olmadıgı ıcın korkuyolardır.mesela benım babamda kazada geberırsın alcaksan kendın al motorunu benı sokma ıcıne dıyo.bende kendım calısıp alıcam ısallah.yakında babamla bı kavgaya tutusup galıp cıkarak motoru almayı planlıyom. :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar