motor sevdasi

selam arkadaslar,

ben de motor sevdasi yeni basladi ama aniden birden pat diye oldu, yas 30 a merdiven dayadigimiz su safhalarda birden motor dunyasina ilgi sarmak sizce normal mi, sizlerinde boyle mi oldu?

cok kucuk yaslardan beri araba kullanmama ragmen motor kullanmamıs olmanın hezeyani var icimde :pr:, bu sevdaya yeni dusmus bu arkadasiniza neler önerirsiniz??

ARAMIZA hoşgeldin abicim motorun var mı yoksa sana cbf 150 öneririm ..

Aramıza hojjjgeldin dostum sana ilk önce önereceğim kesinlikle ama kesinlikle korumalıksız motora binme....Yaw herşeyde önermeyle olmazki sen takıl buraya herşeyi en iyi şekilde öğreneceksin zaten...

eyvallah sagolasin, ehliyeti aldiktan sonra motor almayi dusunuyorum bu da agustosun ortalarını bulacak gibi, ayrıca bugun ilk kez cbf150 kullandim
,tabi trafige kapali alanda :)

Bu duruma tıp dilinde MOTRAŞERMEK diye geçer:p
Tek çaresi sabah akşam minimum 150 cc kalçadan, ayrıca yarım saat boyunca 80-110 km/h solunum egzersizi:queen: (Direkman 600 cc süpersport Forte ile başlamak Overdose sorunları oluşturabildiğinden otoritelerce tavsiye edilmemektedir.)
Kesinlikle işin doktorları kontrolünde başlanmalı, ilaçlar ve egzersizle aksatılmamalıdır.
Full ''kaza sterili'' giyim kullanılmalı, hemen şurada kalçadan yapta gidivereyim denmemelidir. Hatta: ben alışkınım abi bişi olmaz gibi ciddiyetsiz durumlar Vücut bütünlüğünü her an tehdit eder niteliktedir.
Zamanla tedavide uzmanlaşan Hastalar, kendi ilaçlarını kendi yapar, solunum egzersizlerini 100 den 280 km ye kadar kendileri ustaca ayarlayabilirler:cat:
Bu HASTALIKLA YAŞAMAYI ÖĞRENMEK EN ÖNEMLİSİDİR.
Herkese acil şifalar, kazasız sürüşler dilerim:rendeer::rendeer:

Benim ilgide 30larda başladı, 35'te aldım. Bence geç diye bir şey yok, gayet normal. İşteyim motor düşünüyorum, evdeyim motor düşünüyorum, bu ne sevdadır bilemedim. En kısa sürede almak lazım, böyle bir özgürlük ve zevk ertelenmemeli...

Önce eğitim!!!

öncelikle hoşgeldiniz kardeş aramıza. Daha önce motor kullandınız mı? yok eğer kullanmadıysanız, motosikletlerle ilgili bilgilerin yer aldığı topikleri okumanı şiddetle tavsiye ederim.Çok faydalı oluyo. ben baştan sona okumuştum bir çoğunu. Motosikleti nasıl yatırmalıyız, güvenli şekilde trafikte nasıl ilerleriz, kazalara karşı önceden nasıl tarama, tahmin ve uygulama yapmayı öğrendiydim. Gerçekten çok işinize yarayacaktır. sağlıcakla kalın:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla hayatımda ancak ona zaman ayırabilmek bir iki ay önce yani 29 yaşıma geldiğimde nasip oldu. Şimdi salak kafam neden daha önce ilgilenmedim ki diye yanıyorum. Sadece iki ay oldu ama hafta sonlarını zor ediyorum. Hatta cuma cumartesi geceleri uyumadığım oluyor saat sabah beş altı olunca yanında alıyorum soluğu. Alırken tehlikeli, eski diye laf söyleyen arkadaşlarımdan benim de hayalimdi diyen o kadar çok kişi çıktı ki zamanla.. Eh diyemiyorsun tabi ben hayallerimin peşinden gidebilecek kadar cesurum diye :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yetiskinlere 500+, cocuklara yarim veya ceyrek ekmek ...

:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar