Motor kullanmayı öğrenmek için nerden başlamalıyım?

Selamün Aleyküm ,

Motor kullanmayı öğrenmek için nasıl bir motorla başlamalıyım.. 3-4 liraya birşey almak istiyorum.. ikinci el.. ama yeri gelince 1 lira zararla geri satmak istiyorum.. almaktaki amacım 600 lükle başlıyıp kazalar yaşamamak için.. bana ne önerirsiniz.. öğrenmek için ne almalıyım?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hiç bilmiyorsanız scooter ile başlamanızda fayda var 1 sene scoter kullandıktan sonra vitesliye geçebilirsiniz,ben 5 senedir scooter kullanıyorum ama hala arasıra hatalarım oluyor scooter ile hataları telafi etmeniz kolay,vites debriyaj derdi olmadığı için aklınız tamamen yolda olacaktır,ama illa vitesli ile başlayıcam derseniz honda vs vs firmaların eğitim sürüşleri var onlara gitmeniz yararınıza olacaktır.

honda nın eğitim sürüşü var??.. bu çok güzelmiş.. ücretli felan mi .. nerden bilgi alabilirim?

hondanın internet sitesinde güvenli sürüş 1-2-3-4-5 di sanırım ama herbirine ayrı para ödeniyor,yanlış hatırlamıyorsam 300 küsür lira civarındaydı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sana Tavsiyem Eğer Manuel Vites Araba Kullanabiliyorsan, Yamaha Ybr125 veya Honda CBF 150. Çünkü Sürmeyi Öğrenirken İster İstemez Hırpalayacaksın. Bu Motorlar Daha Dayanıklıdır ve Değerini Öldüremezsin...

Al bi cup hem vitese alış hem motora :cat: (tabi denge olayını yani bisiklete binmeyi bildiğini var sayıyorum)

cbf 150 ybr 125 idealdir. kesinlikle vitesli motor al 3 gunde mahalle arasinda ogrenirsin. ehliyetede baswur polisten kacicam diye uğraşma.

bu motorlari satarkende zarar etmezsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar