O zaman zincir ihtimalini siliyoruz. Zincirin eskimesi için en az on bin km gerekli.
Belki karbüratörde pislik olabilir. Benim bajaj boxer da benzer bir sorun vardı. Motosiklet hızlanırken normal bir şekilde hızlanıyor ama sabit hızla sürmeye kalkınca boğulur gibi olup tekrar açılıyordu. Sabit hızla süremiyordum hızlanıp yavaşlıyordu sürekli. Sonra bakımda karbüratörü ve benzin musluğunu söküp temizleyince sorun düzeldi.
Özellikle temizlettireceğim o zaman sorunu ben söyleyeyim, zaten 3 bin bakımında temizlememişlerdi karbüratörü bi yağını değiştirdi yolladı başka servise gidiyorum artık bakımı gelince hallettireyim.
Bide zamanında yine motoru yatırmıştım ufak bi parçası kırılmıştı motorun, götürdüm oraya adam 35 lira o parça ama 25 e takalım dedi. Geçenlerde yedek parçalara bakerken 8 tl olduğunu gördüm. Helal etmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------
Subaplardan olabilir yüksek ihtimalle gaz verince daha net duyuluyorsa subaptır eksantrik veya gerginın ortak çalışmasındada bir hata olabilir bunu burdan tarif etmen ya da aldığın cevaplar hiç sağlıklı olmaz en güzeli götür 3 tane motorcuya ayrı ayrı sor hepsi ayrı bişey söylerse 4. motorcuyada git sor ihmal etme bence
Yok şu an gittiğim servisimden çok memnunum ben.
Ama vites boştayken yapmıyor onu yükteyken yapıyor. Yani vites boşta son gaz verince bile gelmiyor ses ama vitese takınca 1,2,3,4,5 farketmiyo hepsine geliyor ses.