- Konu Yazar
arkadaşlar böyle bi kou açtığım için utanıyorum ama sanırım heopimiz motora gönül vermiş kişileriz bunun için normal karşılanacağını düşünüyorum. 1 haftadır anneme yoğun baskılar uyguluyorum motor almak için yani tam izin verdi geçen gün tamam dedim bu iş oldu. bugün geldi kesinlikle izin vermiyorum bak bilmemkimin komşusu motorla markete giderken bi anda araba çıkmış çocuğa çarpmış çocuğun kaskı olmasında rağmen başını çarpıp ölmüş dedi. :salut:
tabiki vazgeçmeyeceğim o anda ona söyleyebildiğim tek şey "kaliteli bi kask kullansaymış hiçbişey olmazdı" diyebildim. arkadaşlar gerçekten kaliteli bi kask kullansaydı böyle bişey olurmuydu? birde sizden ricam, bana akıl verin bi şekilde kesinlikle izin almam lazım benim
yani izin alamazsam bigün habersiz motoru alıp gelirim o kadar kararlıyım ama nolur yardım edin
teşekkürler
tabiki vazgeçmeyeceğim o anda ona söyleyebildiğim tek şey "kaliteli bi kask kullansaymış hiçbişey olmazdı" diyebildim. arkadaşlar gerçekten kaliteli bi kask kullansaydı böyle bişey olurmuydu? birde sizden ricam, bana akıl verin bi şekilde kesinlikle izin almam lazım benim