Motor çalışmıyor!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Önce akünü şarj et veya ettir.Marşla çalıştırmak için freni sıkman gerekiyormuydu?Evet ise fren lambanı kontrol et,yanmış olabilir.

Önce akünü şarj et veya ettir.Marşla çalıştırmak için freni sıkman gerekiyormuydu?Evet ise fren lambanı kontrol et,yanmış olabilir.

evet freni sıkmam gerekiyor.2 gün önce arka stop lambasının park ı yandı siyah olmuştu çalışmıyordu değiştirdim şu an bi sorun yok stopla ilgili çalışıyor.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
her iki freni aynı anda sıkarak denedinmi?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Uzaktan olacak gibi görünmüyor.Bazı ölçümler yapmak lazım.Neredesin semt veya şehir olarak?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sen bilirsin,ama,ezbere para harcama bence.Elektrikten de iyi anladığı bilinen bir tamirci bulup göstermen iyi olur.

benzin bitmiş ve ya motora benzin akışı durmuş olabilir mi? ::gozluk::

salamun aleykum arkadaslar bende mbk 50 cc spirit kullanıyorum yolda gıderken bırden ıstop ettı motorcuya goturdum dırek cylınder ve pıston oldugunu soyledı kaca yaparsın felan derken 200 euro dan actı 300 euro kadar yolu var dedı bana bende parcaları aldım taktım motor calısmadı neyse motoru tekrar goturdum tamır yapsınlar dıye tamır oldu motoru calıstırdım bıraz ısınması bekledım ve 1 km sonra motordan cıt cıt dıye ses duydum motor ıstop ettı bır daha calıstıramadım bujıyı degıstırdım degıstırıkende pıstonum kırık oldugunu gordum benım magzaya goturdugumde pıstonda hafıf bır cızık bıle yoktu ama magzadan tamır edıldı geldı bujıyı degıstırıken pıstonun kırık oldugunu gordum bu benım sucummu yoksa magzanın sucmudur ? bu konu hakkında yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar sımdıden tesekkur ederım .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar