motor bloğu ve silindir boyama

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi gri renkte olan motor bloğunu silindirlerini tamamını mat siyaha boyatmak istiyorum bunu yaptırabileceğim bir usta veya atölye varmı? veya hiç yaptıran oldumu daha önce.

eger ustaya yaptrsan paran fazla gider bence elinden geliyosa ısıya dayanıklı boya alıp sen boya

Motosikleti
aynen kardeşim fazerdeki gibi motor komple mat siyah olacak tabiki şaseyide boyatacam mat siyaha ancak bana çok iyi işçilik çıkartması lazım yapacak kişinin. ve yanmaması lazım boyanın.

motor bloğu için siyah uygun bir renk değildir. ısı transferi açısından gri rengi daha sağlıklıdır.

Motosikleti
makina su soğutmalı olduğu için ısı transferi açısından sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum ayrıca makinaya yağ soğutma sistemide ekleyeceğim yani makinanın soğuma açısından hiç sıkıntısı olmayacak. ancak hala bir usta veya adres alabilmiş değilim :D

Bulundugun yer eger Sivas ise iyi bir referans bulmak cidden zor olacak.

Bence onemli olan motoru boyatmak degil onu sokmek.

Sokmeden yapacak isen cozum cok yada sadece yan kapaklari boyatacak isen

ama tum blok istiyor isen o zaman isin zor motorun komple inmesi lazim

Buna degermi cidden bilmiyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fazla boya ısıyı dışarı atmayı güçleştirir. Motor ömrü bakımından sakıncalı::yanliss:.

orjinal halini tek geçerim:cat:
+satmak istersen müşteri açısından caydırıcı olur,bulok,mu çatlak acaba?gibi soru işareti oluşur,:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar