Motor...aşk...

javasını pırıl pırıl garajında saklayan 80lik bir dedeye ve en güzeli de sevdiğim işi yapabilme şansına sahibim...
Honda yetkili bayii Konşuk Motor da satış departmanında çalışmaktayım. Yılların eskitemediği 80li yılların cross şampiyonu Mehmet Konşuk'un yanında yer almak,tecrübelerinden, bilgisinden ve ustalığından yararlanma şansına sahip olmam da cabası...
sanırım bu nasıl bir iş tutkusudur diye düşünmeye başlamışsınızdır!!!
cevabı cok basit başlıkta da geçtiğim gibi; MoToR.....aşk gibi bişey...

Aranızda olmak cok güzel....
Herkese güvenli, keyifli sürüşler....

yer yüzündeki en büyük aşlardan biridir 2 teker aşkı:)
aramıza hoşgeldin..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldın aramıza motor aşktır , yaşamdır , hayattır bizler için katılımcı olman dileğiyle görüşmek üzere.

denizcimuzaffer

Anadolu Yakasında KONŞUK MOTOR. Sahibi Mehmet Konşuk u atölye de çalışan diğer insanlardan ayırt edemezsiniz. Tecrübeli ustalar var. Bence bir serviste en güzel şey yıllar geçse de hep aynı ustaları görmektir. Bu kurum ciddiyetinin en önemli özelliğidir.
Ayrıca Mehmet Bey motor aşığı biridir. Oğlu Gökhan ve aile bireyleri de aynı yerde çalışmaktadırlar. Yaptıkları işin sonuna kadar arkasında oldular hep.
kesinlikle tavsiye ederim. Hem satış Hem servis (Gerçi Honda nın prensibi de zaten bu ya) güvenebilirsiniz.

denizci muzaffer abide iyi şeyler yazmış servisiniz hakkında başarılarınızın devamını dilerim..

bi sen müge aktan ?? ben erol aktan!!! akraba olmayalım:):)

hoşgeldiniz...çok şanslıymışsınız bir tarafta javacı dede bir tarafta cross şampiyonu sizinde motor sevdalısı olmanız hiç tesadüf değil:)

2 tekerin verdiği huzurun yerini kolay kolay başka birşey dolduramaz... hoşgeldin

denizcimuzaffer

Anadolu Yakasında KONŞUK MOTOR. Sahibi Mehmet Konşuk u atölye de çalışan diğer insanlardan ayırt edemezsiniz. Tecrübeli ustalar var. Bence bir serviste en güzel şey yıllar geçse de hep aynı ustaları görmektir. Bu kurum ciddiyetinin en önemli özelliğidir.
Ayrıca Mehmet Bey motor aşığı biridir. Oğlu Gökhan ve aile bireyleri de aynı yerde çalışmaktadırlar. Yaptıkları işin sonuna kadar arkasında oldular hep.
kesinlikle tavsiye ederim. Hem satış Hem servis (Gerçi Honda nın prensibi de zaten bu ya) güvenebilirsiniz.

denizci muzaffer abide iyi şeyler yazmış servisiniz hakkında başarılarınızın devamını dilerim..

bi sen müge aktan ?? ben erol aktan!!! akraba olmayalım:):)

:) akraba olduğumuzu zannetmiyorum erol:mrgreen::mrgreen:

ayrıca iyi dileklerin için teşekkür ederim

güzel yorumlarınız için teşekkurler.. her zaman işimize aşkla sarırıp çizgimizi bozmadan sizin güzel yorumlarınıza laik olabilmek isteriz...

Hoşgeldiniz. Motor aşkı bambaşka keşke bende bu mesleğin içersinde olabilse idim. Bende bir hondacı olarak konşuk'a selamlar gönderiyorum.
Aramıza hoşgeldiniz.

müge aramıza hoşgeldin ama internette merak edip kısa bi kaç şeye baktım ve konşuk motordaki sahibinin iyi bir usta olduğundan bahsediliyor kimi yerlerde ama çoğunluklarda diğer yerlere nazaran biraz daha güzel (ucuz değil!) bir fiyat çektiği ve bazı zamanda müşteriyle ole pek ilgilenmediği tarzında yazılar okudum kestirme kısa cvplar felan

tabi sizin gördükleriniz nelerdir tam bişe diyemiyeceğim okuduklarımda 2006 2007 senelerindeki yazılar onuda belirteyimde..

müge aramıza hoşgeldin ama internette merak edip kısa bi kaç şeye baktım ve konşuk motordaki sahibinin iyi bir usta olduğundan bahsediliyor kimi yerlerde ama çoğunluklarda diğer yerlere nazaran biraz daha güzel (ucuz değil!) bir fiyat çektiği ve bazı zamanda müşteriyle ole pek ilgilenmediği tarzında yazılar okudum kestirme kısa cvplar felan

tabi sizin gördükleriniz nelerdir tam bişe diyemiyeceğim okuduklarımda 2006 2007 senelerindeki yazılar onuda belirteyimde..

güzel ama ucuz olmayan fiyat çekmek nası bişeydir?? :silent: bi açıklayıversen süper olacak :cherry:

Aramıza hoşgeldin müge; hergeçen gün motor sevdalısı bayan arkadaşlarımızın arttığını görmek gurur verici.

güzel yorumların yanında tabiki bu tür eleştirilerin olması doğal.. sonuç itibariyle ticaret yapıyoruz, insanlarla çalışıyoruz.. herkesi memnun etmek pek mümkün olmuyor.. keşke memnun edebilseydik.. bazen yanlış anlamalara mahruz kalabiliyoruz.. acıkcası bizde bazen sınırlarımızın zorlandığından sikayet etmiyor değiliz :) bazen insanlar doğru ya da yanlış, haklı olduklarını düşündüklerinde ön yargılı davranabiliyorlar..
Fiyat konusuna gelince Honda Türkiye A.Ş. nin bayisi olarak fiyat listesinin dışına cıkmıyoruz. Ve mümkün oldukça iskontomuzu uyguluyoruz. Servis girisi en yüksek bayi olmak ve bu durumu muhafaza etmek bizim için ön planda. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar