Motor almak istiyorum !

Herkese merhabalar, Abilerim ablalarım kardeşlerim ben bu yaz öyle yada böyle bir motor alacağım fakat racing ve chopper arasındayım ne alaka derseniz onuda açıklıyım;

Yamaha R25 gördüğüm an beni benden alıyor, ama fiyat olsun yakıt olsun belli yani :D

Regal Raptor Daytona DD250 var bide, daha görmedim gerçekte ama yani internetten filan gördüğüm zaman lan boşver racingi al bitane şundan bin üstüne çık yoluna diyorum :D

ben uzun yol yapmayı seviyorum apaçi motoru dediklerinden var kuba 100 yani, onunla bile yani bi çıkışta 150-200 km yol gitmişliğim var ancak yetersiz kalıyor hız yok, rahatlık sıfır adam kambur eşeğe dönüyor :D

Şehir içi, uzun yol yapacağım masrafı olsunda yani fazla olmasın beni yormayacak üzmeyecek bir motor lazım bunların dışında önerilerinize de açığım -_*

Cg türevlerini " kambur " olma sebebi olarak görüp racing istemek ?

Endurocu adayısın ayıktırayım.

Racing motorun üstünde fazla durmadığım için bilmiyorum :) ama oda kambur adayı ediyor diye duyumlarım var enduro sevmiyorum ama bakacağız duruma göre -,-

Yeni baslayanlarin bazi seyleri anlamama sebebidir aslinda yeni baslayacak olmalari.

Bunlardan bir tanesi kimse size hangi motorun sizin icin en iyisi olacagini soyleyemez. Birilerini dinleyip motosiklet tarzi belirliyorsaniz da kerizsinizdir bir noktada.

Begendiginiz bir motosiklete once oturur, sonra mumkunse surersiniz. Motosiklet sahibi olmak sahibi ile motosiklet arasinda aidiyet olusumu gerektiren bir sey. Ya onu cok sever kullandigin sure boyunca ilgini surdurursun ya da aldiktan cok kisa bir sure sonra satarsin.

Velhasilkelam, hangi motoru alayim sorusu bana ezelden beri cok sacma gelmistir. Ben genelde onun yerine zaten tercihimi yapmis, alacagim motorun ozelliklerini sahiplerine sorarim.

Abla sen karar verebildin mi?Ben hala mt al diyorum ama karar senin tabi.

aynen aldım kardeşim mt olarak karar kılındı, bu hafta elimde inşallah :)
Başlangıç sebebimi soyliyim, xj bir daha gidip denedim, bana buyuk geldi o motor, şehiriçinde canıma okuyabilirdi..
cbr için istedigim renk 2016 istanbulda yok beklemek istemedim,bakmaktan da yoruldum açıkcası,
sağolsun mersinde yurekçe arkadaşım gitti goruştu ama beni zorlayacaktı bu zamansızlıgımda,
mt temiz oldu, gittim aldım çıktım,

baktım boyu boyuma, kilosu kiloma..
hız kesici takılmasını soyledim, bir sure o şekilde kullanacagım,
akabinde yaza dogru bakcam,

Yardımlar ve fikirler için ayrıca teşekkür ediyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar