motor almak isitiyorum?

ama hangisiyle başlım nyapım bilmiyorum yardım istiyorum arkadaşlar?

tecrüben var mı, ne tip motosikletlerden hoşlanıyosun, scooter mı yoksa vitesli mi düşünüyosun...

öyle bi mesaj yazmışsın ki, şimdi kim cevap versin sana..

arkadşım öncelikle sğol.hiç motor kullanmadım.vitesli bir motor istiyorum.şöyle chooperlardan.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sılves' Alıntı:
ama hangisiyle başlım nyapım bilmiyorum yardım istiyorum arkadaşlar?

Hangisinden istiyorsun ?
Canlı & Cansız ?

:queen:

tşk speed.ya bu dünyaya daha yeni girdik be kardeşim yavasş yavas dimi ama.

hoşgeldin silves, bende yeni girdim:)

walla önce ne kadar paran olduğu önemli. bende mondial 125kt war, 1780ytl, çok memnunum, sorunsuz bi makina. yada keeway superlight150 2590ytl

125-150 kesmez, hem benim param da war diyosan;
mondial mct250 2990ytl
keeway supershadow (250cc) 3590 ytl
keeway landcruiser (250cc) 3990ytl
bide jinlun ve kanuni ye bak derim, onların fiyatlarını bilmiyorum

125kt ve superlght150 iyi makinalar başlangıç için bence. hem superlight150 baya iyi duruyo fiyatına göre

ısıt hoca. bende ısıtıp ısıtıp söylüyorum bizimkilerede dur bakalım. Alıcas bi gün. O gün patlıcak bomba

inşallah alırız yarın görüşmek üzere.ben gider eeee motor içim para lazım dim?

Super Moderator
bide jinlun ve kanuni ye bak derim, onların fiyatlarını bilmiyorum
Jinlun Classic 150 cc : 2700 YTL
Jinlun Elegance 250 cc : 3800 YTL
Sanırım bahsi geçen Kanuni Tiger 250 cc: 4560 YTL

arkadaşlar yapmayın lütfen, şu çin malı ucuz motosikletleri baştacı yaptılar. bide onların üstüne binip gazlıyo insanlar, allah korusun yaa. benim yeni başlayacak arkadaşlara tavsiyem şudur; en az 250cc lik bi chooper veya EN 500, virago 250 veya 535 gibi yada honda rebel gibi kullanımı kontrolü kolay ama geliştikçe de isteklere biyere kadar cevap verebilecek motosiklet almanız. ne olursa olsun 3,5- 4 lere çıkınca eski de olsa bi japona binmek en iyisi bence. ayrıca bi önemli konu da başlangıç motorunun bi süre sonra değişmesi ve 2.eldede para eden bişi olması gerektiğidir. 0 km bi mondial alıp 3 ay sonra yarı parasına kim satmak ister???

hoş geldin aramıza umarım en kısa zaman da istediğin motora kavuşursun mu arada nick lerimiz aynı nasıl oluyor bu

tayfuR1' Alıntı:
arkadaşlar yapmayın lütfen, şu çin malı ucuz motosikletleri baştacı yaptılar. bide onların üstüne binip gazlıyo insanlar, allah korusun yaa. benim yeni başlayacak arkadaşlara tavsiyem şudur; en az 250cc lik bi chooper veya EN 500, virago 250 veya 535 gibi yada honda rebel gibi kullanımı kontrolü kolay ama geliştikçe de isteklere biyere kadar cevap verebilecek motosiklet almanız. ne olursa olsun 3,5- 4 lere çıkınca eski de olsa bi japona binmek en iyisi bence. ayrıca bi önemli konu da başlangıç motorunun bi süre sonra değişmesi ve 2.eldede para eden bişi olması gerektiğidir. 0 km bi mondial alıp 3 ay sonra yarı parasına kim satmak ister???
arkadaşı dinle ..
imkan varsa elle tutulur bir motor al..
50cc de olsa...

tavsiyeler içn tşk.hepsini dikkate alıyorum.ayrıca silves seninki silves benimki sılves dostum ok rahat ol yani

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar