Motor alıcam yardım edermisinizz

Biri diğerinden kopya çekmiş ama hangisi bilmiyorum. İki farklı üreticinin dizaynı bu kadar birbirine benzeyebilir mi?

bana göre ikiside degil uzun yolda touring yada chopper tarzı bişey al rahat edersin düiye düşünüyorum

eger ilk deneyimin ise tavsiye etmem biraz büyük kaçar.
yok eger tecrübem var dersen ikisi içinde tavsiyede bulunabilirim sonuçta marka ve kalite konuşuyor
[/B]

eger ilk deneyimin ise tavsiye etmem biraz büyük kaçar.
yok eger tecrübem var dersen ikisi içinde tavsiyede bulunabilirim sonuçta marka ve kalite konuşuyor
[/B]

kullandım daha önce ilk deneyimim değil

Biri diğerinden kopya çekmiş ama hangisi bilmiyorum. İki farklı üreticinin dizaynı bu kadar birbirine benzeyebilir mi?

xj6 bu sene cıktı diye biliyorum ama ben kawasaki daha eski herhalde

Son düzenleme:

xj6, xjr ailesinden gelmektedir ve xjr familyasida naked bike'in bir nevi sozluk karsiligidir.. kopya cekmek demiyelim de kawasaki xjr nin ayarinda motor yapayim demis o cikmis diyelim..

dostum iki firma da cok buyuk firma.. sende biliyorsun ki, kawasaki al yada yamaha al diye verilen fikir, fikir degildir..

ama sana su kadarini soyleyebilirim, madem satmayi dusunmuyormussun o zaman yamaha 1 adim onde.. cunku xj ailesi naked bike'lar icinde ''reliabilty'' yani saglamlik ve kararlilik testlerinden tum diger markalardan cok cok daha yuksek skorlarla ayrilirlar, uzun sureler ve kilometreler boyu hic sikintisiz calisirlar. ki xjr motoru kendini kanitlamaktan ziyade efsane olmus bir motordur... uzun yol icin ruzgar derdin de olmasin, cok guzel on camlar var.. alir takarsin bir tane uzun yolda.. ooohhh keyifle gidersin kardesim.. bak ben xjr1200 ile istanbul-izmir-mersin-kibris yapip sonrada ayni yolu geri dondum.. ustelik camsiz.. omrumun en keyifli yolculuguydu..

Son düzenleme:
xj6, xjr ailesinden gelmektedir ve xjr familyasida naked bike'in bir nevi sozluk karsiligidir.. kopya cekmek demiyelim de kawasaki xjr nin ayarinda motor yapayim demis o cikmis diyelim..

dostum iki firma da cok buyuk firma.. sende biliyorsun ki, kawasaki al yada yamaha al diye verilen fikir, fikir degildir..

ama sana su kadarini soyleyebilirim, madem satmayi dusunmuyormussun o zaman yamaha 1 adim onde.. cunku xj ailesi naked bike'lar icinde ''reliabilty'' yani saglamlik ve kararlilik testlerinden tum diger markalardan cok cok daha yuksek skorlarla ayrilirlar, uzun sureler ve kilometreler boyu hic sikintisiz calisirlar. ki xjr motoru kendini kanitlamaktan ziyade efsane olmus bir motordur... uzun yol icin ruzgar derdin de olmasin, cok guzel on camlar var.. alir takarsin bir tane uzun yolda.. ooohhh keyifle gidersin kardesim.. bak ben xjr1200 ile istanbul-izmir-mersin-kibris yapip sonrada ayni yolu geri dondum.. ustelik camsiz.. omrumun en keyifli yolculuguydu..

valla yamaha ya doğru ileriliyoruz bakalım dadaşlar motora sordum düzce beyaz olanı varmıs ellerinde ankara kuruçayırlı motora sordum siparişle getittiriyolarmıs ellerinde yokmuş pazartesi motolize sorucam bakalım onlar ne diycekk

bide yakıt hakkında bilgisi olan varmı nasıl yakıyolar varmı bilennn:silent::silent:

Benim Kawasaki er-6n ye binme şansım oldu.Motorun üstünde ağır duruyorum gibi bi havası var fakat dışarıdan bakıldığında normal bi motor gibi duruyo.Benim fikrimi sorarsan yamaha almanı tavsiye ederim.

2005 model Fazerle 50.000 km yaptım. Çok keyifli bir kullanımı var. Uzun yola da gittim. çok kullanışlı. Üstelik güçlü. Ama paran sınırlı ve sıfır motor alacaksan ise yapacak fazla bir şey yok. Hayırlısı olsun.

arkadaşım uzun yola gidiceksen büyük bi scooter al hem yormaz hemde istediğiğn kadar öteber doldurursun ama toiringlerinden hakkını yememek lazım olnarda bayağı yük alıyolar

bide yakıt hakkında bilgisi olan varmı nasıl yakıyolar varmı bilennn:silent::silent:

motoru sıkıştırmadığın surece anormal bir sarfiyat yapmaz. hele 600 cc çok daha rahattır.. zaten torklu makinalar olduklarından ve hız yapcam diye de bir tribin olmadığı için, hiç dert edilecek bir meblağ çıkarmaz karşına..

km/krş hesabını bilmiyorum ama şehir içinde ekonomik sınıfta olduğunu biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar