Motor aldığımı aileme nasıl açıklarım

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
images

Gelecekteki çocuğum benden gizli motor alıp sonradan söylese beni masrafa sokmadığı için çok sevinip,gider daha üst modelini alırdım 😂
Bu konu ile ilgili güzel bir atasözü var. Bekara kari bosamak kolay gelirmis. Bu konuyu cocugunuz oldugunda ve motorsiklet almak istediginde tekrardan konusalim.

Motosikleti
Forza 250
Bu konu ile ilgili güzel bir atasözü var. Bekara kari bosamak kolay gelirmis. Bu konuyu cocugunuz oldugunda ve motorsiklet almak istediginde tekrardan konusalim.
Herkes ailesinden gördüğü gibi yaşar hocam,ben motora başladığımda ailem beni zafer akçaya gönderdi bire bir kursa,gerekli eğitimleri almasını destekleyip,bilinçlendirdikten sonra engel olmayı gerektirecek birşey yok.Şükür 100k km ye yakındır sürüyorum hala vukuatım yok.Tabi bu işler şans işi ne olacağı bilinmez.

Ben iki oğluma da motosiklet kullanmalarını tavsiye ediyorum fakat kullanmıyorlar.

Benimle konuşabilirsin. :ROFLMAO:

Belki de onlarla konuşman daha iyi olur, siz niye motosiklet kullanmıyorsunuz lan milletin ailesi karşı çıkıyor, sizin babanız kullanmanızı istiyor gibisinden

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ben babamın arabasını çalıp dolaştığımda 7 (yazı ile YEDİ) yaşındaydım. Benzin kıtlığı vardı fazla işe götürmezdi. Park ettiği yeri oynattığımı anlamasın diye tebeşirle çizer tekrar aynı yere bırakırdım. Babama senin araba kendi kendine gidiyor diye şikayette bulunmuşlar hatta. Neyse benim oğlan ne araba, ne motosiklet ne bisiklet hiç biriyle işi olmaz. Anca metrobüs.

2014 yılında aldığım motosikleti ailemden saklayarak kullanmıştım hey gidi hey :D
Arkadaşımın diyerek yalanlarla dolu bir anı oldu sonra araba çarptı pert oldu yaptırıp sattım

Herkes ailesinden gördüğü gibi yaşar hocam,ben motora başladığımda ailem beni zafer akçaya gönderdi bire bir kursa,gerekli eğitimleri almasını destekleyip,bilinçlendirdikten sonra engel olmayı gerektirecek birşey yok.Şükür 100k km ye yakındır sürüyorum hala vukuatım yok.Tabi bu işler şans işi ne olacağı bilinmez.
Yazdim yazdim sildim. Daha fazla polemik yapmak istemedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben iki oğluma da motosiklet kullanmalarını tavsiye ediyorum fakat kullanmıyorlar.

Benimle konuşabilirsin. :ROFLMAO:

Belki de onlarla konuşman daha iyi olur, siz niye motosiklet kullanmıyorsunuz lan milletin ailesi karşı çıkıyor, sizin babanız kullanmanızı istiyor gibisinden
Dogru haklisiniz.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
hocalarım hiçbiri işe yaramadı bugün cesaretlenip dedim sanırım evden kovacaklar
Ben ilkokuldayken bir kere artık neye kızdıysam aileme kızıp evden kaçmıştım, ilkokul 2 ya da 3 falandım, bisikletle dünya turuna çıkıcam, sokaklarda yaşıycam artık diyerek evden kaçmıştım, ben gidiyorum artık deyip evden çıktım, peki git dediler, sonra hava kararınca şehrin 2km dışında yol kenarından beni almışlardı. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar