Bu konu ile ilgili güzel bir atasözü var. Bekara kari bosamak kolay gelirmis. Bu konuyu cocugunuz oldugunda ve motorsiklet almak istediginde tekrardan konusalim.Gelecekteki çocuğum benden gizli motor alıp sonradan söylese beni masrafa sokmadığı için çok sevinip,gider daha üst modelini alırdım![]()
Herkes ailesinden gördüğü gibi yaşar hocam,ben motora başladığımda ailem beni zafer akçaya gönderdi bire bir kursa,gerekli eğitimleri almasını destekleyip,bilinçlendirdikten sonra engel olmayı gerektirecek birşey yok.Şükür 100k km ye yakındır sürüyorum hala vukuatım yok.Tabi bu işler şans işi ne olacağı bilinmez.Bu konu ile ilgili güzel bir atasözü var. Bekara kari bosamak kolay gelirmis. Bu konuyu cocugunuz oldugunda ve motorsiklet almak istediginde tekrardan konusalim.
Ben iki oğluma da motosiklet kullanmalarını tavsiye ediyorum fakat kullanmıyorlar.Bu konu ile ilgili güzel bir atasözü var. Bekara kari bosamak kolay gelirmis. Bu konuyu cocugunuz oldugunda ve motorsiklet almak istediginde tekrardan konusalim.
Yazdim yazdim sildim. Daha fazla polemik yapmak istemedim.Herkes ailesinden gördüğü gibi yaşar hocam,ben motora başladığımda ailem beni zafer akçaya gönderdi bire bir kursa,gerekli eğitimleri almasını destekleyip,bilinçlendirdikten sonra engel olmayı gerektirecek birşey yok.Şükür 100k km ye yakındır sürüyorum hala vukuatım yok.Tabi bu işler şans işi ne olacağı bilinmez.
Dogru haklisiniz.Ben iki oğluma da motosiklet kullanmalarını tavsiye ediyorum fakat kullanmıyorlar.
Benimle konuşabilirsin.
Belki de onlarla konuşman daha iyi olur, siz niye motosiklet kullanmıyorsunuz lan milletin ailesi karşı çıkıyor, sizin babanız kullanmanızı istiyor gibisinden
Hayırlısı alışırlar bir zamandan sonra geri çağırırlarhocalarım hiçbiri işe yaramadı bugün cesaretlenip dedim sanırım evden kovacaklar
Ben ilkokuldayken bir kere artık neye kızdıysam aileme kızıp evden kaçmıştım, ilkokul 2 ya da 3 falandım, bisikletle dünya turuna çıkıcam, sokaklarda yaşıycam artık diyerek evden kaçmıştım, ben gidiyorum artık deyip evden çıktım, peki git dediler, sonra hava kararınca şehrin 2km dışında yol kenarından beni almışlardı.hocalarım hiçbiri işe yaramadı bugün cesaretlenip dedim sanırım evden kovacaklar