Motoplus 2010 Eğitimleri

Motoplus 2010 fuarında bu sene BMW, EMOK, OMM, Vespa Academy ve Sayın Rahmi Barutçu ‘nun düzenleyeceği ücretsiz eğitimler olacak.

Salonların kapasitesi sınırlı olduğundan öncelik internet üzerinden kayıt yaptıranlara tanınacak, eğitimler aşağıda verilen gün ve saatlerde ve güncellenmektedir.

Uyarı: Dünya Fuar; eğitmenleri, eğitim saatlerini ve eğitim yerlerini değiştirme hakkına sahiptir. Lüften fuar ziyaretinden önce web sitesini ziyaret ederek bilgileri kontrol ediniz.

Eğitim Katılım Formu için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• motorculara-bilincli-motosi.jpg
    motorculara-bilincli-motosi.jpg
    16.2 KB · Görüntüleme: 4,739
pazar günü için eğitim formları doldurulabiliyo galiba ...emok var , sunum var ..Ümit Salkım (BMW Rider Academy) bu da var ..kullandırıyolar mı motosikleti ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:37 ----------

kimse yok buralarda galiba .elint kardeş huuu:)

Bu konuda benimde bilgim yok.Linkini verdigim siteden iletişime geçebilirsin.

Eğitim semineri adı uzerinde seminer, teorik eğitim veriliyor. Motosiklet kullandırmıyorlar.

Orda gösterilerde küçük bi çocuk gördüm adı Toprak galiba.Gösteri show fln diyolar ama çocuk bi ileri gidiyor bi geri gidiyor bi öne giderken arka kaldırıyor bi geri dönerken yolu ön kaldırıyor belki öyle aynı hareketle 20 tur attı bende salak gibi baktım sonra dedim arkadaslara yuruyun aynı seyi izle izle ne bakıyorsunuz dedim gittik sonra kayda deger bişey oldumu gösteride yoksa yine gel-git uzerinde devam mı etti zaten şovunu bitirirken de motordan düştü.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Orda gösterilerde küçük bi çocuk gördüm adı Toprak galiba.Gösteri show fln diyolar ama çocuk bi ileri gidiyor bi geri gidiyor bi öne giderken arka kaldırıyor bi geri dönerken yolu ön kaldırıyor belki öyle aynı hareketle 20 tur attı bende salak gibi baktım sonra dedim arkadaslara yuruyun aynı seyi izle izle ne bakıyorsunuz dedim gittik sonra kayda deger bişey oldumu gösteride yoksa yine gel-git uzerinde devam mı etti zaten şovunu bitirirken de motordan düştü.

Başka ne yapsın çocuk?.... :queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar