MotoGP: Le Mans'ta Zafer Stoner'ın

2011 MotoGP şampiyonasının Le Mans pistinde gerçekleştirilen 4. yarışını Repsol Honda'dan Casey Stoner kazandı.

Yarışa ilk sıradan başlayan Stoner, yarışın başından beri kontrollü giderek damalı bayrağı ilk sırada gören isim oldu.

Repsol Honda'nın domine ettiği yarışta Andrea Dovizioso 2. oldu. Dovizioso yarışta gerilerde mücadele etmesine rağmen iyi yükseliş göstererek Honda'nın duble yapmasını sağladı.

Valentino Rossi yarışı 3. sırada tamamlayarak bu senenin ilk podyum zaferini kazandı. Böylece Ducati-Rossi birlikteliği ilk podyumunu görmüş oldu.

Yarışın ilk yarısında Stoner ile liderlik mücadelesi veren Dani Pedrosa, ilerleyen turlarda yavaş kaldı. Pedrosa'yı yakalayan Marco Simoncelli, İspanyol sürücüyü geçmeye çalışırken viraj içerisinde yeterli yer bırakmadığı için Pedrosa kaza yaparak yarış dışı kaldı.

Bu kazanın ardından pitten geçme cezası alan Simoncelli güçlü götürdüğü yarışı 5. sırada tamamlarken sabah geçirdiği kaza nedeniyle yedek motosikletle piste çıkan Jorge Lorenzo 4. oldu.

Kaynak:TRF1

Ekli dosyalar

• 0400x225-motorspor-stoner_l.jpg
    0400x225-motorspor-stoner_l.jpg
    18.8 KB · Görüntüleme: 16,295
Ne yarıştı yahu hop oturdum hop kalktım. :p

Pedrosa'ya çok üzüldüm adam daha yeni aldırmıştı vidaları yeniden omzunu kırmış. :pale:

Rossi son atagında geçti ama virajda biraz dışarda kalınca 3.lükte kaldı

Çok güzel yarıştı

Rossi son atagında geçti ama virajda biraz dışarda kalınca 3.lükte kaldı

Çok güzel yarıştı

Son ataktaki geçişi fantazi işiydi biraz :mrgreen:

O şekilde geçersen viraj çıkışı yerini koruman imkansız gibi :)

Pedrosa'ya yazık oldu ama Simoncelli acayip işler yapıyor gerçekten Gresini Honda ile, helal olsun...:cat:

Simoncelli muhteşem yarış çıkardı adama talihsizlikler peşini bırakmıyo adamın. :p

Stoner bu sene şampiyon olur gibime geliyor!

stoner eski günlerine dönüyor,adamım pedrosa simoncellinin makasına maruz kaldı çok üzüldüm,Lorenzo , stoner , rossi bu sene çekişir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar