MotoGp Catalunya Grand Prixi'ni Dani Pedrosa kazandı

Gaziantep İl Temsilcisi
452379.jpg

MotoGp Catalunya Grand Prixi'ni Dani Pedrosa kazandı

MotoGP'de heyecan İspanya'nın Catalunya pistinde devam etti. Yarışa 2. sırada başlamasına çok iyi bir çıkış yapan Pedrosa, ilk sırayı elde etti. Bir daha liderliği bırakmayan Pedrosa, rahat bir şekilde yarışı kazandı.

Yarışa 9. sırada başlayan Valentino Rossi, yaptığı ataklarla 2. sıraya kadar yükseldi. Bir ara Casey Stoner'a geçilse bile, 2 tur kala rakibini tekrardan geçen Rossi yarışı 2. sırada bitirdi.

Böylece puan sıralamasında Pedrosa ile Rossi arasındaki puan farkı 7'ye inmiş oldu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ducati bu sene kıvıramadı işi.2008 motorundaki süspansyonların veriminden memnun olmadıkları için bu yarışta 2007 yılınınkileri kullanmışlar.İki pilotları da %100 gidemiyorlar.Melandri'nin hali içler acısı zaten hiç alışamadı motora.Stoner'ın ise motordan rahatsız olduğu her halinden belliydi.2-3 defa -neredeyse- düşecek gibi oldu.Düzlüklerdeki avantajlarının bir kısmını da kaybettiklerini göz önüne alırsak bu sene şampiyon olmaları zor.ama ben yine de Stoner için açık bir kapı bırakmak istiyorum.Cumartesi günkü sıralama performansı gerçekten çok iyiydi çünkü.

Ertech dostum lorenzo antremanlarda düştü ve sakatlandı. Bilincini falan kaybetti.Doktorlarda yarışmasına izin vermemişler. Ama yarış çok sıkı geçti özellikle valenin çıkışı ve stonerla kapışması bir harikaydı. Çok heyecanlı bir yarışma oldu. Bu arada Pedrosa gerçekten kendini çok geliştiriyor. Nerde o eski sakar pedrosa nerede şimdiki azimli dikkatli kararlı pedrosa. Bakalım bu sene ortalık çok kızışacağa benziyor.:)

Aslında bütün yarış Rossi ve Stoner arasında geçti desek yeri var.Rossi'nin aynı virajda üstüste 3 kere erken fren yapıp Stoner'e avlaması,sadece iyi motorla yapılacak kurnazlık değil.Resmen Stoner'i tufaya düşürdü fırlama:cherry:.

bu yarışlar hangi kanalda oluyo yaff ben hiç denk gelemiyorum...??

Cumartesi sıralam turları ve Pazar asıl yarış olmak üzere,EUROSPORT'tan iki gün canlı yayın yapılıyor.Bu hafta NTV'ded eyayın sonrasında canlı verildiğini gördüm.Ayrıca 125CC ve 250CC'lerinde yarışları yayınlanıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heeeyyttt be yavrum pedrosa bastır kim tutar seni bee..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar