motofast üzgünüm ama çok kötüydü

arkadaşlar motofast festivali bize yakışır bir şekilde bir etkinlik olamadı

organizasyondaki kopukluk hat safhada idi. girşite aldıkları para (darılmasın bu organizasyondaki arkadaşlar ama) hiç değmedi.

programda zaman uyumsuzluğu + programın yazıldığı şekilde gerçekleşmemesi + yerin uyumsuzluğu + motor sevdalılarının iki bira ile basit bir eğlence tatmin olacaklarını düşünmeleri

açıkcası beni çok üzdü. eğer benim aksimi düşünen arkadaşlar varsa lütfen fikirlerini paylaşsınlar. yanlışımıda lütfen düzeltsinler

kazasız belasız ii seyirler herkeze

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan Taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

unuttukları tek şey BURASI İZMİR VE İZMİR MT EN İYİSİNİ İSTER VE YAPAR :cat: şuan 4 koldan bombalanıyor zaten ama ilerideki yıllarda daha iyisini yapacaklardır sanırım yinede bizimle ilgilenen OYA hanım ve ismini hatırlamadığım tüm dostlara teşekkürler ilk için iyidi :salut:

oya hanım iyiydi festival kötüydü. :rendeer: oya hanım kötü olsaydıda festival iyi olsaydı.:cherry:

güzel bir etkinlikti,beraber geldiğim arkadaşlardan zaman bulup sizlerle pek beraber olamadım kusura bakmayın arkadaşlar,bu arada giderken bana yaptığınız kıyak(cenkis abi aklını seveyim)sayesinde sonradan gelen arkadaşlarımda problemsiz giriş yaptılar,festival biraz acemiliklerde olsa güzeldi,siz gülbahçeye ayrıldıktan sonra bir çok aktivite oldu,yarışmalar gösteriler harikaydı,özellikle akşam konser ve örümcek kadının dansı müthişti,keşke biraz daha kalsaydınız,daha sonra sizin motorları yemek yediğiniz yerdi sanırım(ıldırı olabilir) sağlı sollu parketmiş gördüm,kornaya basarak selamladım belki sizde bizi görmüşsünüzdür,biz egeriders'tan arkadaşlarla geze geze çeşmeye gittik,kumrucu şevkiyi bi ziyaret ettikten sonra eski yoldan geldik,yolda birde manzara kahvesinde mola verdik,ben çok eğlendim,gittiğime hiç pişman olmadım,umarım daha profesyonel festivalleride görmek nasip olur:cat:

neden yaw gecen sene ben ist parkormandakıne gıttım gayet hostu bu sefer bole olmus bnce

ne Motofast kim koymuş abi bu adı. bence bu organizasyona uyacak en güzel isim MOTOFIST olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar