- Konu Yazar
arkadaşlar motofast festivali bize yakışır bir şekilde bir etkinlik olamadı
organizasyondaki kopukluk hat safhada idi. girşite aldıkları para (darılmasın bu organizasyondaki arkadaşlar ama) hiç değmedi.
programda zaman uyumsuzluğu + programın yazıldığı şekilde gerçekleşmemesi + yerin uyumsuzluğu + motor sevdalılarının iki bira ile basit bir eğlence tatmin olacaklarını düşünmeleri
açıkcası beni çok üzdü. eğer benim aksimi düşünen arkadaşlar varsa lütfen fikirlerini paylaşsınlar. yanlışımıda lütfen düzeltsinler
kazasız belasız ii seyirler herkeze
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan Taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... [email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************
organizasyondaki kopukluk hat safhada idi. girşite aldıkları para (darılmasın bu organizasyondaki arkadaşlar ama) hiç değmedi.
programda zaman uyumsuzluğu + programın yazıldığı şekilde gerçekleşmemesi + yerin uyumsuzluğu + motor sevdalılarının iki bira ile basit bir eğlence tatmin olacaklarını düşünmeleri
açıkcası beni çok üzdü. eğer benim aksimi düşünen arkadaşlar varsa lütfen fikirlerini paylaşsınlar. yanlışımıda lütfen düzeltsinler
kazasız belasız ii seyirler herkeze
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan Taşınmıştır.»»»»»»
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************